REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Antonescu: Luni, PNL ia o decizie privind candidatura lui Becali, eu, personal, sunt de acord

Antonescu: Luni, PNL ia o decizie privind candidatura lui Becali, eu, personal, sunt de acord

Replica API 13 octombrie 2012 | 00:00 188

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la Antena 3, că el personal susţine candidatura lui George Becali din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie, şi că PNL are ocazia să decidă luni asupra acestui lucru, la Biroul Politic.

"Gigi Becali să candideze pentru Parlament, dacă doreşte, pe listele USL. Asta înseamnă din punct de vedere juridic, fie o candidatură sub culorile PNL, fie sub culorile PSD. Opţiunea lui George Becali este către PNL, eu i-am spus că, din punctul meu de vedere, lucrurile se pot discuta şi se pot rezolva, rămâne ca săptămâna viitoare, probabil luni, în cadrul Biroului Politic al PNL să luăm o decizie oficială asupra acestui lucru", a spus acesta.

Întrebat dacă George Becali va candida în Sectorul 6, Antonescu a punctat că este una dintre variante, în cazul în care acesta va candida pe un loc din partea PNL. "Este una dintre variante dacă George Becali va candida pe un loc din partea PNL, până la urmă, asta e o formalitate, important este doar dacă suntem de acord la nivelul USL şi la nivelul PNL.(...) Eu, personal, sunt de acord. Eu le-am discutat cu Gigi Becali ca ipoteză, le-am discutat şi cu liderul Sectorului 6 al PNL, le-am discutat şi cu Victor Ponta, dar o formulă oficială va fi adoptată în urma consultării şi deciziilor forurilor PNL, în speţă, şi USL", a mai spus liderul PNL.

El a punctat că nu va exista o fuziune a PNG cu PNL, liderul liberal susţinând că dacă Becali va dori să candideze, acesta trebuie să se înscrie într-unul din partidele USL. "Nu se pune problema intrării PNG - ului în USL, nu se pune problema unei fuziuni a PNG cu un alt partid, dar dacă dl Gigi Becali vrea să candideze, dânsul trebuie din punct de vedere juridic, fie şi formal, să se înscrie în unul dintre partidele componentele al USL. Adică PSD, PNL, PC. Dorinţa domnului Becali, exprimată de domnia sa este de a face acest lucru sub culorile PNL, eu am spus că, din punctul meu de vedere, se poate face acest lucru, aştept o decizie oficială a partidului luni, pe la prânz", a mai declarat Antonescu.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218