REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Antonescu: Nu vreau să fiu un preşedinte momâie

Antonescu: Nu vreau să fiu un preşedinte momâie

Replica API 13 aprilie 2014 | 00:00 250

Crin Antonescu, a spus, sâmbătă, că doreşte să devină preşedintele României, dar nu vrea să fie un preşedinte "momâie", care să asiste "cum diverşi domni îşi taie bucăţi din România, aşa cum au tăiat fier vechi, şi fac cu ea ce vor".

"Ponta vorbeşte despre un preşedinte liniştit, cuminţel, care să cumpere covrigi cu Dragnea şi cam atât. Eu le dau câţi covrigi vor ei, dar să fie limpede că, atâta vreme cât românii doresc să îşi aleagă preşedintele, nu doresc să îl aleagă ca să facă poze la ocazii, ci ca să aibă un rol major de jucat în fruntea statului român. Eu vreau să fiu preşedintele României, nu vreau să fiu un preşedinte momâie, care să asiste la modul în care diverşi domni îşi taie bucăţi din România, aşa cum au tăiat fier vechi şi fac cu ea ce vor sau fac ce vor cu acele bucăţi din România", a declarat Crin Antonescu, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la lansarea regională a candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare.

Potrivit acestuia, cei pe care premierul Victor Ponta îi declară ca fiind "reazemul PSD", Mazăre, Duicu, Nicolescu, nu vor doar să nu fie hărţuiţi, nu vor doar să nu fie persecutaţi de un preşedinte ostil, "ci doresc să fie ei şi clientela lor deasupra legii".

"Ceea ce simt este că dacă aceştia pun mâna şi pe Preşedinţie vor folosi instrumente împotriva adversarilor politici, împotriva celor care mişcă. Pentru că ce face baronul într-o bucată din România? Pune stăpânire pe ea astfel încât nimic în economie, în presă, nu mai mişcă fără aprobarea lui. Când aceşti oameni pun mâna pe instituţiile judiciare prin intermediul Preşedinţiei, asta se va întâmpla cu toată ţara", a mai spus Antonescu.

sursa: LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367