REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Antonescu: Pe Becali l-am luat pentru voturi, nu pentru bani, îşi va plăti doar campania lui

Antonescu: Pe Becali l-am luat pentru voturi, nu pentru bani, îşi va plăti doar campania lui

Replica API 20 octombrie 2012 | 00:00 183

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că omul de afaceri George Becali a fost primit în PNL pentru voturile pe care acesta le-ar aduce USL şi nu pentru o înţelegere financiară, menţionând că acesta îşi va plăti doar propria campanie şi partidul nu a luat niciun leu de la el.

Antonescu a fost întrebat ce valori aduce europarlamentarul George Becali pentru PNL. "De ce nu vreţi să ştiţi ce valori aduce Daniel Barbu? Acordul nostru cu domnul Becali este următorul: noi oferim - şi este un acord pe care domnul Becali ni l-a propus, pe care noi l-am analizat şi pe care am decis, nu eu, Antonescu, sau Rareş Mănescu, ci forurile cele mai largi ale partidului şi apoi ale USL să-l acceptăm. Domnul Gigi Becali are un electorat, are o zonă de comunicare care este chiar mai mare decât electoratul său. Atâta vreme cât Gigi Becali îşi asumă programul, intenţiile, valorile USL şi atâta vreme cât respectăm împreună nişte reguli, noi am decis că putem fi împreună la aceste alegeri", a spus preşedintele PNL. El a ţinut să sublinieze că "nu a fost vorba şi nu va fi vorba de nicio înţelegere de natură financiară între PNL, între mine ca preşedinte, între Rareş Mănescu ca preşedinte al organizaţiei care i-a dat acest loc lui Gigi Becali şi domnia sa". "Noi nu avem nicio treabă cu banii în această relaţie cu Gigi Becali, absolut niciuna. Că Gigi Becali, sigur, îşi va finanţa în limitele legii propria campanie în colegiul său, asta e ceva normal, dar nu există niciun leu între PNL, între mine sau oricine altcineva şi Gigi Becali", a mai susţinut Antonescu.

Sursa:Realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367