REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

ANTONIA a fost CERUTĂ de SOȚIE

ANTONIA a fost CERUTĂ de SOȚIE

Replica API 24 iulie 2021 | 09:36 1837

Îndrăgita cântăreață Antonia a fost cerută de soție de către iubitul său, Alex Velea. Anunțul a fost postat pe pagina de socializare a artistului.

Iată mesajul lui Velea:

,,A zis “Da”! Ești focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!”, a fost mesajul postat de artist.

Antonia a divorțat de Vincenzo Castellano anul trecut

Antonia și Alex Velea se cunosc și se iubesc de 9 ani de zile. Cei doi artiști nu au putut să se căsătorească deoarece Antonia a reușit de abia anul trecut să divorțeze de fostul soț, Vincenzo Castellano, bărbatul cu care are o fetiţă superbă, în vârstă de 10 ani.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011 și au divorțat cu acte în 2020. Solista s-a cuplat cu Alex Velea la sfârșitul anului 2012. Cei doi au împreună doi băieţi, Dominic (6 ani) şi Akim (4 ani). Antonia și Alex Velea au fost acuzați că au trăit toți anii aceștia în păcat și că și-ar fi clădit fericirea pe drama altora.

Când au intrat în relație, Alex Velea tocmai se despărțise de cea căreia îi declara iubirea în piesele sale, Ana Maria Mircea, în timp ce Antonia declara că nu mai formează un cuplu cu tatăl fetiței sale, italianul Vincenzo Castellano.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții”, a declarat Alex Velea, la „Xtra Night Show”.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
velea, un cocalar pictat...
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369