REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Antonia, rănită și trădată de prieteni. Ce a recunoscut iubita lui Alex Velea în fața fanilor: ”Nu mi se pare uman”

Antonia, rănită și trădată de prieteni. Ce a recunoscut iubita lui Alex Velea în fața fanilor: ”Nu mi se pare uman”

Replica API 4 martie 2021 | 00:00 1261

Se pare că perioada pandemiei i-a făcut pe unii să își arate adevărata față sau să se schimbe radical, lucru care nu o încântă absolut deloc pe Antonia. După ce a ajuns să se simă ranită, dezamăgită și chiar trădată de persoanele dragi ei, iubita lui Alex Velea a răbufnit și le-a recunosct un lucru extrem de important fanilor.

Deși este o femeie extrem de împlinită, căci are trei copii minunăți și este iubită la nebunie de Alex Velea, urmând chiar să se căsătorească în acest an dacă pandemia le va permite acest lucru, Antonia nu se declară prea fericită de situația actuală în care se învârte, scrie spynews.ro

Ei bine, dacă vă întrebați ce ar putea să o nemulțumească pe artistă, având tot ce își poate dori o femeie, de la frumusețe până la carieră, bani și familie, vă spunem că pe segmentul ”prieteni adevărați” lucrurile nu stau atât de bine pe cât și-ar dori ea.

Deși nu de puține ori cântăreața și-a pus admiratorii pe jar în urma publicării unor mesaje destul de controversate despre prietenie, încredere și loialitate, iată că acum, una dintre cele mai frumoase femei din Români, așa cum este ea catalogată, vorbește pe șleau despre ce o nemulțumește.

Antonia a fost rănită și trădată de prieteni

Iubita lui Alex Velea, mărturisește că nu este deloc benefic să ai prieteni doar pentru a avea ce număra, dar nici nu este omenește să îți pese doar de tine și să nu privește în jur, să nu acorzi sprijin de orice fel celui care are nevoie de tine.

Răceala oamenilor din jurul ei o face pe Antonia să se simtă dezamăgită, rănită și chiar trădată, semn că cineva drag i-a întors spatele atunci când avea mare nevoie. Însă, chiar și așa, ea nu plătește cu aceeași monedă, ci chiar se dă ca fiind un exemplu demn de urmat.

”Îmi doresc să vă spun cât de import este să ne ajutăm unul pe altul. Din păcate, în zilele noastre, este din ce în ce mai greu să găsești un prieten. Ok, am înțeles treaba asta cu n-ai nevoie de nimeni, n-ai nevoie de prieteni, trebuie să te protejezi într-adevăr, să nu-ți faci prieteni aiurea, doar să nu fii singur, pentru că ajungi să fii dezamăgit sau să te rănească cineva. Dar nu mi se pare uman să devenim din ce în ce mai reci. Am ajuns să fim prea pentru noi și eu una nu sunt de acord cu așa ceva. Nu vreau să intru în detalii și să vă spun ce am făcut eu la viața sau ce am făcut acum o săptămână chiar, dar când ne ajutăm unul pe altul este un sentiment foarte frumos și pur și simplu nu te simți singur”, a spus Antonia pe pagina sa de Instagram.

Mai mult decât atât, diva îi îndeamnă pe cei care fac parte din comunitatea sa din mediul online să fie oameni mai buni și mai săritori atunci când cineva de lângă ei are nevoie de ajutorul lor. Doar așa, spune ea, lumea va deveni mai bună.

”Așa că dacă vedeți pe cineva care are nevoie de ajutor și nu neapărat financiar, mă refer, sufletesc, vorbiți cu persoană aceea, fiți acolo pentru ei”, a mai adăugat artista pe pagina sa de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai siktir cu ranitele voastre
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920