REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Antonia, reacție neașteptată pe internet! Cum i-a răspuns unui „hater“

Antonia, reacție neașteptată pe internet! Cum i-a răspuns unui „hater“

Replica API 20 mai 2022 | 00:00 1109

Antonia a avut o reacție neașteptată pe internet, după ce a primit un comentariu răutăcios din partea unei femei care o urmărește. Totul a pornit de la o supoziție făcută de internaută, iar solista nu s-a mai abținut și i-a răspuns cu vârf și îndesat. Iată ce i-a putut spune.

Antonia

Antonia este una dintre vedetele care se fotografiază în orice ipostază, fie că este nemachiată, proaspăt trezită din somn sau chiar se strâmbă în moduri care mai de care mai amuzante. Cu toate acestea, deși există persoane care o felicită pentru asumarea de care dă dovadă, nici solista nu este ferită de comentarii răutăcioase. Recent, o urmăritoare de-ale Antoniei i-a transmis că o consideră falsă, iar răspunsul pe care iubita lui Alex Velea l-a dat a uimit, scrie click.ro.

Astfel, femeia i-a scris Antoniei un mesaj în privat, pe Instagram, și i-a transmis că o îndeamnă să renunțe la extensiile de păr. Totodată, a sfătuit-o să fie mai naturală și să renunțe la „artificii”, căci o consideră „fake” (n.r.- falsă).

„Fată, cât mai ai de gând să porți extensiile alea lungi din capul tău? Nu te simți ca o falsă? Totuși au trecut niște ani, este momentul să fii tu! Fakeo”, este mesajul primit de Antonia, pe care a și decis să îl publice, la story.

Antonia, pusă la zid de o „fană”. Cum a reacționat?

Nu este prima oară când Antonia publică mesajele răutăcioase pe care le primeșe și se pare că vedetei i-a ajuns cuțitul la os, motiv pentru care acum le răspunde internauților cu aceeași monedă. Astfel, ea a precizat că nu poartă extensii sau perucă și că podoaba sa capilară este un dar de la natură.

„Părul meu este real. Real 100%. Este fake uneori în ședințe foto și în videoclipuri, când port diferite extensii colorate. Calmează-te, femeie! (…) A, și mai port și lentile verzi din când în când ca să fiu «exotică»”, a transmis iubita lui Alex Velea.

Totodată, nu s-a putut abține aici și a continuat cu un comentariu sarcastic, acesta fiind unul dintre punctele sale forte. Nu rar se întâmplă ca Antonia să răspundă răutăților într-un mod ironic. A postat o fotografie cu ea, însă a decis să își deseneze păr la axilă. În continuare, a spus: „Uneori am păr lung și la subraț”.

A trăit visul american, dar a cunoscut faima în țara sa natală, România

Antonia a trăit o bună bucată de timp peste ocean, în SUA. Acolo a mers la școală, a terminat liceul și a celebrat evenimente importante din viața unui adolescent, cum ar fi majoratul. Cu toate acestea, deși s-a lansat în industria media ca fotomodel, a devenit celebră odată cu lansarea primului său hit, în România.

Este considerată una dintre cele mai frumoase românce și încă nu a renunțat întru totul la pasiunea pentru modelling, căci este imaginea unor mari brand-uri autohtone.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stau si ma minunez...cand te trezesti tu noaptea ca poate a-i visat ceva urat si dai peste sperietoarea de langa tine,nu te apuca frigurile???nu te taie kakarea???cum sa stai langa asa sperietoare???
1
0
maimuta este plastificata total.alt maimutoi decit tiganul de velea n.ai gasit fa?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614