REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Antonia sărbătorește 30 de ani într-un mod inedit. A lansat o piesă emoționantă pentru fiica ei

Antonia sărbătorește 30 de ani într-un mod inedit. A lansat o piesă emoționantă pentru fiica ei

Replica API 15 aprilie 2019 | 00:00 586

Antonia și Maya

Antonia și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod foarte original și artistic și a lansat o piesă inedită pentru fiica ei, Maya, care nu îi este aproape, în România. Antonia și-a așternut emoțiile într-o piesă originală cu titlul «În oglindă», unde a vorbit despre fiica ei.

Este clar că Antonia își iubește foarte mult fiica și îi simte lipsa, dat fiind faptul că nu o poate aduce în România, să locuiască alături de ea. În piesă, Antonia a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei, dar și cât de mult își dorește să o poată strânge în brațe oricând își dorește.

„Lumea e ciudată, draga mea, Nu voi permite să ne rătăcim în ea”, începe Antonia piesa. Vedeta se simte foarte împlinită din toate punctele de vedere, are trei copii foarte frumoși și o carieră înfloritoare. Ea și iubitul ei, Alex Velea se înțeleg de minune, iar acasă la ei, activitățile cu cei mici există non stop, așa cum ne arată vedeta pe rețelele de socializare. Antonia și Alex Velea formează un cuplu oficial din 2014, după ce artistul a divorțat de fosta sa soție, Ana. De atunci, cei doi au devenit părinții a doi băieți care le seamănă leit și de care se bucură enorm.

„Sunt prinsă la mijloc Am atâtea să-ți spun Doar că acum un drum ne stă în drum Te văd în oglindă, mă vezi în oglindă Doar cioburi de sticla și suflet adun Sunt prinsă la mijloc Am atâtea să-ți spun Doar că acum un drum ne stă în drum Te văd în oglindă, mă vezi în oglindă Doar cioburi de sticlă și suflet adun”, spune Antonia în refrenul melodiei.

În plin proces de divorț cu fostul ei soț, Antonia s-a luptat ani de zile pentru custodia fiicei ei, Maya, și este încrezătoare că situația se va rezolva în favoarea ei cât de curând. Deși împreună cu iubitul ei, Alex Velea, cântăreața a fost să-și viziteze fiica de mai multe ori, dorul de Maya parcă mai mult s-a accentuat, având în vedere că micuța locuiește în altă țară.

„Noi credem în bunul mers al lucrurilor și că toate se vor rezolva în cel mai scurt timp”, a explicat Alex Velea, într-un interviu acordat revistei Viva. „Mai e puțin și se va rezolva”, a completat și Antonia. Totuși, cum situația este încă incertă, cântărețul a decis să se concentreze pe ridicarea moralului Antoniei.

Cunoscând, bineînțeles, drama Antoniei, Velea s-a gândit să-i facă acesteia o surpriză, mai ales dacă luăm în considerare că artistul se înțelege foarte bine cu fetița acesteia. Alex Velea şi-a tatuat pe corp chipul Mayei, iar Antonia a rămas fără cuvinte, fiind extrem de emoționată la vederea tatuajului. Acum, ori de câte ori va fi în prezența iubitului ei, am putea spune că artista va fi, simbolic, aproape și de Maya.

„Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte", a declarat Antonia pentru sursa anterior menționată.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar,daca nu esti vopsita sau tatuata precum marele iubit al tuturor timpurilor,n-ai facut nimic...daca nu esti vopsit,tatuat,cercelat,barbos,rupt in genunchi si-n kur,nu esti barbat...sa-l porti sanatoasa pe scamatorul de langa tine...succesuri...
5
0
Foarte frumos! Bravo Antonia! La multi ani! Esti foarte frumoasa alaturi de fica ta Maya, care seamana foarte bine cu tine. Super! 2 frumoaseeee.....
4
4
Mult noroc si la multi ani!
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218