REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Antonia și Alex Velea încearcă să nu-i răsfețe prea tare pe copiii lor. „Trebuie învățați să nu pună accentul pe etichetă“

Antonia și Alex Velea încearcă să nu-i răsfețe prea tare pe copiii lor. „Trebuie învățați să nu pună accentul pe etichetă“

Replica API 11 iunie 2019 | 00:00 1010

Antonia și Alex Velea

Faptul că Antonia și Alex Velea sunt printre cele mai fashioniste vedete de la noi, fiind mereu în pas cu trendurile internaționale, nu mai este pentru nimeni un secret. Cei doi artiști sunt atât de pasionați de modă încât i-au transformat și pe cei doi băieți în niște puști cool.

Cu toate acestea, Antonia și Alex Velea încearcă să nu-i răsfețe prea tare pe copiii lor Antonia și Alex încearcă să fie cât mai responsabili cu copiii lor Inevitabil, datorită faptului că meseria le impune să aibă o imagine perfectă, Alex Velea și Antonia investesc sume considerabile de bani în haine și accesorii, transmițând această pasiune pentru modă și celor doi fii ai lor. Conștienți însă de faptul că micuții pot ajunge în stadiul în care vor pune doar accentul pe eticheta unui produs, Antonia și Alex au început să discute cu micuții și să le explice că în viață contează alte lucruri nu hainele de firmă.

„Suntem fashioniști, dar…. E o discuție mai elaborată. Ne place să fim, dar totodată conștientizăm că nu asta contează cel mai mult în viață. Trebuie să arăți bine și într-un tricot de 20 de lei, și o pereche de jeans. Copiii trebuie învățați asta, pentru că eu l-am văzut pe Dominic. El într-adevăr e un copil norocos și deja la 4 ani realizează asta și-mi arată tot felul de tricouri, că sunt nu-știu-ce branduri și se laudă că are el nu-știu-ce tricou și la un moment dat l-am întrebat dacă nu mai asta știe”, ne-a spus Alex, completat imediat de Antonia, care mărturisește că încearcă să găsească un echilibru între pasiunea pentru haine și educația copiilor.

Cei doi artiști sunt niște părinți cool „Nu vrem să pună accent pe așa ceva. Nu asta contează în viață. Încercăm să ținem un echilibru, să nu fim exagerați. E adevărat că în ultimii ani ne-am dezvoltat o plăcere fabuloasă pentru haine și accesorii”. Nu mai pot să-i îmbrace identic Deși are doar 4 ani, Dominic știe deja cu ce se îmbracă și mai ales a început să comenteze la hainele pe care i le dau părinții să le îmbrace. „Acum câteva zile a avut o criză, Dominic l-a împins pe Akim și imediat am intervenit. Când l-am întrebat de ce a făcut asta mi-a spus că-l imită. Am încercat să-i explic că el e mai mare, e modelul lui Akim”, a spus Velea. „Până acum nu a fost așa, dar acum începe să realizeze. Nouă ni se pare drăguț ca părinți, dar ușor-ușor nu o să-i mai îmbrac la fel”, a completat și Antonia.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
..pe copii cand ai de gand sa-i vopsesti???asa sa-i tatuiezi,sa le fie frica la oameni sa treaca pe langa ei..oameni buni...pun urmaroarea intrebare???daca-l vedeti noaptea pe marele velea prin cimitir,nu va apuca frigurile...frezoanele...nu da cacarea peste voi???
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102