REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ANTONIADIS s-a LANSAT OFICIAL spre PRIMĂRIA Constanța

ANTONIADIS s-a LANSAT OFICIAL spre PRIMĂRIA Constanța

Replica API 31 iulie 2020 | 00:00 1782

Președintele comunității elene, Anton Traian Antoniadis, și-a lansat oficial, joi seară, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Constanța. La eveniment a fost prezent și președintele Uniunii Elene din România, deputatul Dragoș Gabriel Zisopol.

Anton Traian Antoniadis a susținut, joi, 30 iulie, o conferință de presă la „Le Premier“ în cardul căreia și-a prezentat candidatura la Primăria Constanța. Alături de acesta a fost deputatul Dragoș Gabriel Zisopol

„Dorim să fim corecți, să fim cinstiți”

Candidatura lui Anton Antoniadis a vost votată în unanimitate de întreaga comunitate elenă din România. „Sunt astăzi alături de președintele comunității elene din Constanța. Ne cunoaștem de foarte mult timp. Domnia sa are o responsabilitate majoră. Elenii au în spate o istorie bogată. Îmi aduc aminte momentul din copilărie în care mama mea mi-a dat o carte a lui Eminescu. Sunt profesor datorită viziunii acestui mare poet național. Mai târziu, în liceu am citit literatura greacă. Dorim să fim corecți, să fim cinstiți, să ne cinstim istoria. Domnule Antoniadis, trebuie sa fiti o lumanare care să ardă pentru cetățenii noștri. Aveți alături de dumneavoastră echipa uniunii elene din România. Lista candidaților noștri de la Constanța a fost votată în unanimitate“, a spus Dragoş Gabriel Zisopol.

La final, deputatul i-a oferit candidatului la Primăria Constanța în dar, o icoană a Sfintei Sofia.

Antoniadis: „Sunt gospodarul orașului!”

Candidatul la Primăria Constanța, Anton Antoniadis, s-a catalogat ca fiind un gospodar al orașului și că vrea să „vindece” Constanța de toate neajunsurile. „Este o clipă pe care toți constănțenii o așteptau. Mă cunoașteți cât de cât. Știți că am făcut foarte multe greșeli, dar am învățat din ele. Credința în noi și în Dumnezeu este mai presus de orice. Am intrat în această bătălie pentru că noi credem că avem ceva de spus în Constanța. Alături de noi au venit și vin oameni pentru că au înțeles că alegerile locale sunt pentru gospodarul orașului. Vrem sa putem aduce acel simbol al ramurii de măslin. Asta înseamnă pace și minte. Să nu mai fie ceartă. Sper să fiu acel medic ce va vindeca Constanța de neajunsuri. Veți vedea pe ce drum vom merge“, a declarat Anton Traian Antoniadis.

Programul electoral al lui Antoniadis

Programul electoral al lui Antoniadis pune accent pe accesare de fonduri europene pentru că bugetul primăriei este generos, dar se pot face mult mai multe proiecte prin accesare de fonduri europene, ceea ce consideră că ar trebui sa devină o prioritate a orașului; nevoiele asociațiilor de proprietari (anvelopare blocuri, responsabilizare la nivel macro); transformarea orașului în smart city (semafoare inteligente, energie verde prin panouri solare pentru iluminat stradal); octogonul confesional, unicitatea Constanței; noi forme de turism (universitar, conferințe, medical, business); internsționalizarea orașului prin linii maritime pe Marea Neagră cu plecare din Constanța si dezvoltarea aeroportului Mihail Kogălniceanu prin crearea unei linii express de transfer care să lege orașul de aeroport; actualizarea parcări mergănd spre vertical; dezvoltarea și modernizarea sistemului de canalizare; istoria reinventată în folosul comunității, clădirile de patrimoniu preluate de primărie și refăcute pentru a deveni centre de cultură; susținerea sportului pornind de la tănăra generație si renașterea cluburilor sportive.

Acestea reprezintă doar o mică parte din ceea ce și-a popus candidatul pentru Primăria Constanța.

Video integral:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-mi lingi cacatul, pesedeu jegos !!!
1
0
Success Toni . Muye psd muye fagabou
2
1
Ratat in afaceri, betiv fruntas si dornic de furat in administratie . Asta e Toni grecu.
1
5
Cine plm e asta si ce plm vrea el?
0
5
fara cuvinte "permise " nu se poate comenta
0
0
Tony Nu ai fost in stare sa-ti ti afacerea pe linia de plutire si vrei la Primarie.
7
4
dorim sa fim corecti sa fim cinstiti insa stim ca aceste dorinte sunt prea frumoase sa se transforme in realitate pacat ca copiii de gradinita nu au drept de vot
3
1
Daca nu ne trezim Dobrogea se va rupe de la patria mama
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218