REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Antrenorul din Ovidiu, acuzat de viol, ARESTAT pentru 30 de zile

Antrenorul din Ovidiu, acuzat de viol, ARESTAT pentru 30 de zile

Replica API 31 martie 2018 | 22:15 1110

Vioreanu George a fost arestat pentru 30 de zile, el fiind acuzat de viol, agresiune sexuală şi tentativă la corupere de minori. Pe 31 martie anul curent, a fost prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă, la Judecătoria Constanţa. El fusese reţinut de poliţiştii din Ovidiu, pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore.

Amintim că mai multe minore, cu vârste cuprinse între 7 şi 8 ani, au fost agresate în timpul desfășurării unor ore de sport, desfăşurate la domiciliul lui Vioreanu, în vârstă de 40 de ani. Faptele au ieşit la iveală după ce o mămică a depus plângere, în data de 21 martie. Aşa s-a aflat că nu doar fiica acesteia a fost agresată sexual, ci şi alte minore, cu ocazia unor ore consumate anii trecuţi.

Conform oamenilor legii, agresiunile ar fi avut loc în perioade distincte, cu fiecare fată în parte: în toamna 2015-vara 2016, iunie-iulie 2017, respectiv martie 2018.

Citeşte şi: EL ESTE 'ANTRENORUL DE ARTE MARŢIALE' acuzat că a VIOLAT O MINORĂ! Poliţia încearcă să afle dacă au mai fost şi alte victime

ANTRENOR DE ARTE MARŢIALE, REŢINUT PENTRU VIOL! ELEVELE SUNT MINORE DE 7 ŞI 8 ANI!

Antrenorul acuzat de VIOL la Constanţa, dus la Judecătorie! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta ar trebui abordat in grup, pana ramane paralizat si orb. If you get what I mean. Si la final umplem gura. Cu pufuleti. Asta-i pohta ce-as pohti cu zdrente ca el.
0
0
sa ne jucam si noi cu cucu pe la curuletul si gurita acestui sensei ca poate asa simte si el placerea pe careo o simteau fetitele am si eu un stiulete de 23 de centrimentii si vreo 5 bile de 0.5 nu sunt un sfant am un trecut plin de pacate dar tutosi si ma repet totusi cand iti bati joc de copii lipsiti de aparere meriti tot ce este mai "fain" si daca tot avem ocazia haideti sa ii faacem felul lui sensei PEDOFIL
2
2
Sotia lui nu era prezenta in cadrul orelor ,era chemata doar pt a face poze.Asa ca nu ii mai luati apararea la pedofil ca de aceea se duce tara asta naibi,de aceea nu mai indrazneste nimeni sa spuma nimic.Degeaba face parte dintr-o familie "buna"daca el este un PSIHOPAT PEDOFIL.Sa putrezeasca in puscarie pt ce le-a facut acestor fetite nevinovate.
8
2
ce-ti mai place sa faci plecaciuni se sub masa la sensei.
2
1
politai pedofili,veterani criminali,antrenori pedofili,popi hoti si lgbt,politicieni mincinosi si fara onoare,ce mai uemeaza
2
1
Lasati justitia sa si spuna cuvintul, luati in calcul faptul ca se presupune . Daca in atita vreme copii se duceau frecventla acea sala de ce nu a observat nimeni un comportament ciudat al copiilor acum 2 ani cind se presupune ca a inceput aceste lucruri ?. Majoritatea copiilor au modificari vizibile de comportament cind se produc astfel de evenimente, cind o mama isterica si necontrolata inventeaza ceva sa iasa din anonimat ,la o cafea cu vecinele de teapa ei,poate disruge viata unui om si a familiei sale.
6
3
Dar eu nu am nici o vina, fetele au dorit sa se joace cu iepulasul meu, l-au pupat si l-au tras de urechi, ca sa aiba noroc!
2
7
Sperem ca dreapta justitie sa faca dreptate,este un copil bun,din fam respectabila,nu ar fii in stare de asa ceva-si daca ar fii comis cele relatate in articol din 2015,dc tocmai acum mama acestei fetite a reclamat ?Cn ai va reda respectul si demnitatea pe care a avut.o acest om?Are o sotie,mama si fam.demna de toata lauda.
3
4
Sensei e asteptat cu bratele deschise la Poarta Alba. Se recomanda o tinuta lejera, comoda, cel putin pana in ziua botezului, cand va deveni Geta.
8
2
Nimic din acest articol si aceste acuzatii nu sunt adevaruri...dar voi ce ponegriti si injurati un om pe care nu il cunoasteti...dovedeste ce caracter infect aveti...in permanenta era cineva prezent la orele de curs...inclusiv sotia...acuzatii nefondate si minciuni ale unor parinti frustrati....asa se distruge demnitatea unui om...prin acuzatii de viol sau altele mai rau...sper din tot sufletul sa se faca dreptate si aa primeasa respectul cuvenit...Sensei Vioreanu nu merita asa ceva
11
7
Acesta e ninja de Ovidiu, cretin retardat. Nu e antrenor de arte martiale, vrea sa fie "asasin invizibil", ca sa violeze pe ascuns. Mai duceti copii la tot felul de nulitati, ca la cei care isi vad de treaba lor nu mergeti. Sper sa-l ascunda pe acest ninja-n chiloti foarte multi ani.
9
4
Dupa ce ca s-a chinuit omul sa le dezvirgineze si sa faca bine oral , acum il ponegriti. La triburile africane se plateste bine treaba asta , nu trebuie sa te mai chiunuiesti o ora doua sa o spargi sa curga sange sa nu poti sa babardesti decat dupa doua trei saptamani eu zic sa faceti plata la om.
6
12
Nu credeti ca ar trebui sa-l sugeti?
4
6
L-am vazut la targul floricelelor din localitatea aia plina de boxeri si artisti martiali si halterofili. Si cam atat in rest nimic concret.
0
0
Un kimono roz, dantelat si un borcan mare de vaselina grafitata, atat ii este necesar dupa transferul in penitenciar. Adio constipatie pe viata.
5
1
Multe pule in cur iti doresc gunoiule. Sa ai parte de atatea puli in cur si in gat cate ganduri ai avut tu cu niste copii nevinovati.
10
2
Cum trimiti tu copilul acasa la un oarecare indiferent despre ce sport este vorba ? Sportul se practica in sali sau terenuri de sport special amenajate iar parintii pot asista la antrenamente, asa e in tarile civilizate.Numai la noi e golanie mare.Iar individul asta,daca se constata de catre organele de ancheta ca este vinovat de faptele acuzate,inchisoare pe viata.Fenomenul de viol in randul copiilor a crescut ingrijorator pentru ca legile sunt permisibile si pedepsele prea mici pentru fapte oribile.In ce tara traim , fratilor??!
12
4
draguta dak vi incoa sa iei si rochita aia roza.baietilor le vei placea maxim.si si nu uita sa iei si muuuulta nivea i-ti va trebui credema ii spre binele tau dealtfel.te asteptam.
4
4
Din ce ai dedus tu ca nu e vb de viol Citeste inca odata . Iar despre viol verbal nu mi-a fost dat sa aud pana sa citesc cele scrise de tine DAIA hahaha se duce tara de rapa
3
2
Dar credeti ca a violat doar spunand din gura a bagat cumva ceva in una din ele nu vedeti cum judecati lumea DAIA se duc saraci la puscarie mai cititi si voi este vorba de viol doar verbal nu ca a facut ceva inculti dracu asa se duce lumea la puscarie
1
9
Nu credeti ca ar trebui impuscat ?
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218