REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Antrenorul Elizei Samara oferă cursuri live de fitness GRATUITE, în mediul online

Antrenorul Elizei Samara oferă cursuri live de fitness GRATUITE, în mediul online

Replica API 31 ianuarie 2017 | 14:14 2359

30 de minute în 30 de zile:

30 de minute în 30 de zile:

Dani Grigore

O nouă metodă motivațională pentru iubitorii și doritorii de mișcare! Sportul nu doar că ne transformă fizic în mai bine, ci și psihic. Așadar, odată cu încheierea sărbătorilor de iarnă, tot mai mulți constănțeni au început procesul de slăbire, fie prin diete, fie prin sport, sau cele două îmbinate pentru un organism sănătos și un rezultat mai bun. Astfel, pe lângă varietatea de săli de fitness din oraș, ori de feluri de antrenamente, mai nou, în mediul online, circulă un eveniment ce are loc zilnic, pe o perioadă de 30 de zile, pentru cei care doresc să slăbească sau să se tonifieze și care nu au timp sau dispoziție să meargă la sala de fitness.

După cum bine știm, în mediul online găsim vrute și nevrute, mai mult sau mai puțin benefice sau utile pentru noi. Mai nou, un constănțean cunoscut ca fiind un instructor bun de fitness în municipiul Constanța a ales să țină cursuri pentru cei care doresc să slăbească sau pur și simplu să aibă o condiție fizică mai bună decât până acum.

Despre provocarea 30 de antrenamente în 30 de zile

Instructorul de fitness constănțean a organizat în mediul online cursuri live de fitness, zilnice, timp de 30 de zile. Este un proiect incitant atât pentru el, cât și pentru cei care i se alătură. Se pare că evenimentul a fost primit cu brațele deschise în special de cei care din diverse motive, timp sau dispoziție, nu merg la una din sălile de fitness din Constanța. Inițiativa vine și în urma faptului că odată cu sărbătorile de iarnă constănțenii s-au înfruptat cu diverse bucate tradiționale românești, iar acum cei care au luat câteva kilograme în plus doresc să slăbească.

Astfel, acesta propune pe pagina sa de facebook tuturor celor care doresc să ia parte la cursurile zilnice cu o durată de 30 de minute, timp de 30 de zile. Cei care deja s-au înscris în programul lui Dani Grigore au participat la 8 antrenamente din 30. “Am avut nevoie de o oră pentru a mă decide, totul a început într-o dimineaţă la ora 06:30 când în drum spre sala mi-am dat seama că sunt multe persoane care au nevoie de ajutor şi motivaţie pentru a îşi îmbunătăţii calitatea vieţii. Am făcut în grup pe facebook la ora 07:30, iar seară la 21:00 erau 800 de membrii, iar acum după 11 zile suntem 10.000 de persoane, nu m-am gândit că pot să adun aşa mulţi membri.

Îmi doream doar 100 de persoane pentru a mă motiva să le schimb viaţă măcar unui procent de 10%. Grupul are un rol foarte important pentru că membri se motivează între ei pentru termină cu brio provocarea. În acelaşi timp, pentru că sunt persoane din toată ţară sfaturile şi recomandările sunt diverse. Se pun în mişcare unul pe altul prin poze postat după antrenament, poze cu mâncare. Îmi doresc că până la terminarea celor 30 de zile, provocarea să ajungă la nivel naţional şi să ajute persoanele care doresc să slăbească şi care vor să îşi schimbe stilul de viaţă. Alături de mine este şi soția mea, Nela Pricop, psiho-nutriţionist, care face recomandări pe partea de nutriţie, reţete, sfaturi etc.

Timp de 30 de zile voi posta zilnic câte un antrenament filmat în care le prezint tuturor membrilor cum şi modul în care trebuie să lucreze. Au trecut 8 zile de la începerea provocării, iar după prima evaloarea peste 200 de membri au slăbit inte 0,5 kg şi 5 kilograme. Pentru a-i motiva şi mai bine, în această provocare sunt premii în valoare de 2000 euro pe plan naţional. Totul este gratis, scopul meu este să ajut în cele 30 de zile cât mai multe persoane, de aceea fac apel către toţi cei care doresc să îşi schimbe viaţă. Veniţi alături de mine, vreau o Constanţa mai sănătoasă!”, a declarat Dani Grigore, pentru “Replica” de Constanța.

Cine este Dani Grigore?

Povestea lui Dani Grigore este impresionantă. Ascensiunea sa profesională a venit în urma unui eveniment nefericit, un accident de motocicletă în urma căruia a stat în comă timp de trei zile. Pentru a se recupera, medicii i-au recomandat să facă mișcare pentru a-și mai putea mișca mâna din nou, dar și pentru a putea scăpa de durerile de spate. De atunci a transformat mișcarea în pasiune și a ajuns, cu perseverență, ambiție și multă muncă, ceea ce este astăzi.

“În urmă unui accident de motocicletă,destul de grav, la vârstă de 19 ani,(am stat în comă 3 zile) am fost nevoit să fac recuperări pentru a îmi putea mişcă mâna şi pentru a scapă de durerile de spate. Mi-am revenit cu bine şi de atunci mi-a propus să nu renunţ niciodată la sport. Am urmat o facultatea în UK timp de 2 ani, după care am renunţat pentru a îmi urmă pasiunea, cea de instructor fitness. Am aşteptat 6 luni că cineva să îmi citească cv-ul de la un club de fitness din Constanța.

De asememena, mă ocup de 3 ani de pregătirea fizică (TENIS DE MASĂ) a sportivei de performanţă Eliza Samara, care în 2016 a câştigat medalia de aur şi alte două medalii de argint la campionatele din Rusia. Timp de 4 luni m-am ocupat de pregătirea unei tenismene de de 17 ani, care a slăbit 9 kg şi acum participa la turnee naţionale şi europene. Anul această am început pregătirea fizică cu un jucător de tenis de masă, care face parte din echipa naţională a României.În anul 2016 am colaborat cu Alexandra Stan în regim de personal training.”, a mai declarat pentru “Replica” de Constanța, Dani Grigore, instructor fitness.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunteti liberi sa va alegeti antrenorul, tipul de antrenament si metoda de slabit. Nu e nevoie sa jigniti o persoana care a reusit. Antrenorul iti ofera solutii. De ambitia ta tine tine daca slabesti.Felicitari Dani!
0
1
Poate ar trebui sa va interesati mai bine cum o antreneaza pe Eliza Samara, de i-a provocat o intindere de muschi. Ii mentioneaza medaliile de parca ar fi meritele lui.
0
1
Chilotarul din imagine e penibil in stare pura: -nu are studii de specialitate, e antrenor facut cu un curs de o saptamana si tot ce face e sa ia programe de pe youtube si bodybuilding.com -nela jagardela nu e nutritionist, un medic nutritionist face 6 ani scoala nu 7 zile la un curs de calificare - e ultimul homalau, o arde in colanti si in chiloti tot timpul la sala -intr-o zi, doar de fatarnicie, s-a asezat in genunchi si a inceput sa stearga podeaua de la sala alaturi de baiatul cu handicap care era la curatenie. A facut curat doar 5 minute cat a fost filmat si fotografiat doar de fatada
5
2
Cum sa ii dai bani lu asta ca sa te antreneze....alearga si el de foame..sau alerga..ca acumnare fraieri
2
0
Am o cunostiinta care este MEDIC nutritionist si a treminat o facultate de 6 ANI, nu ca domnisoara Nela care a terminat un curs de o saptamana.
2
0
Am cautat pe youtube programul de training 30 antrenamente in 30 de zile si trebuie sa recunosc ca e bine pus la punct. Felicitari pentru initiativa Dani Grigore !
2
5
Am lucrat cu cativa antrenori inainte de a lucra cu dani. Da, am slabit si am lucrat si cu Florin Buicu. Ce-mi place la Dani este faptul ca este o persoana care stie sa te motiveze, care face un plan de antrenament bine gandit si pe care nu l-am auzit vreodata vorbind despre alti antrenori in vreun fel. Cand lucreaza cu tine, este 100% atent la tine, la cat poti sa dai si care este limita ta. Si-a adaptat cunostintele la modalitati noi de lucru: HIIT, Burn si altele. Personal, nu cred ca mai inventeaza cineva "roata" la acest mopment ci doar upgradeaza. Este un om care se didedica meseriei lui
1
2
Daaaaaa,e un poponar in carne si oase.urita e natia machedoneasca!!!!!
5
7
Dani Grigore se incadreaza perfect in tiparul de om cu muschi si fara creier! Nu ii inteleg pe cei care asculta sfaturi de la cineva care nu are studii de specialitate! Mai nou te pregateste si psihic! O fi facut si facultatea de psihologie
8
6
In fiecare secunda se naste un fraier, totul este sa-l gasesti. Una peste alta, are succes, lumea vine pentru ca are rezultate...pe termen scurt. Important sa ai vointa sa continui, sa te mentii. Si nu e ieftin deloc pentru o persoana normala, de aceea si marketingul asta cu antrenamentele pe youtube, reclame platite pe feisbuc..etc. Nu e obligat nimeni sa mearga, dar cei care o fac, atunci cand ajung la un doctor adevarat cu facultate, rezidentiat, cursuri si competente, sa nu se mai uite la bani sau sa planga ca dau spaga, desi nimeni nu le-a cerut, pe cand la nenea asta dau cu usurinta $$$
6
2
Se implica in proiecte indraznete in timp ce unii stiu doar sa critice.Succes Dani Grigore.
5
7
daca are 3 cursuri facute la bucuresti asta nu inseamna ca e antrenor personal , si mare nutritionist. cum nici nela pricop nu este nutritionista cu 2, 3 cursuri facute la bucuresti nu are nicio facultate terminata , aia de sport doar a visat-o numai vrajeli
16
0
Sunt multi antrenori peste el in Constanta-Stefan Marighiol,Robert Cercel,Paul Catruna etc-cu studii superioare si rezultate prin fapte nu vorbe
3
4
Dani nu a fost in stare sa termine nicio facultate, el da sfaturi de nutritie aiurea,nu este nutritionist , facultatea de educatie fizica si sport este o enigma pentru el! Da lectii cum sa nu te comporti la sala dar cu hainele cu care face sport iese transpirat si serveste masa la autoservire!
5
6
Nu a stat in coma 3 luni de zile... a avut mana si clavicula rupta...
6
1
Toti sunteti buni la comentari... uitativa in juru vostru cati oameni au mai facut ca el sa le ofere oamenilor informati, incredere si incurajare! Nimeni... abtinetiva de la comentarii nu va place nu il urmariti..
5
4
Acest pspagal cate face genuflexiuni in chiloti este impostor. Nu are studii, nu are diplome. Buicu este 7 clase peste. Am lucrat cu Florin Buicu si- l recomand. Am citit cartea lui Buicu. Am slabit 12 kg.
8
3
daca cineva apare la ziar nu inseamna ca este si cel mai bun.interesati-va de Robert Blanita,si il depaseste cu mult pe acest Dani.Robert te ia de la alimentatie,la program de somn,consumul de alimente sanatoase,si iti lucreaza orice surplus de grasime.
4
7
sexosule. nu vrei sa fii si personal trainerul meu ? am putea lucra ceva impreuna la orizontala
9
6
Nu este rau c anternor ! dar multe din articole sunt furate de la altii antrenori din SUA .
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614