REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Antrenorul formaţiei FC Voluntari, Mihai Teja, depistat pozitiv la COVID-19

Antrenorul formaţiei FC Voluntari, Mihai Teja, depistat pozitiv la COVID-19

Replica API 4 decembrie 2020 | 00:00 1020

Antrenorul principal al echipei de fotbal FC Voluntari, Mihai Teja, a fost depistat pozitiv la COVID-19 şi se află în prezent în izolare, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă online, preşedintele grupării ilfovene, Ioan Andone.

"Ultimul care a ieşit pozitiv la testul COVID-19 este Mihai Teja. Noi şi el credeam că are o viroză şi era izolat la domiciliu pentru că nu s-a simţit bine. Aşa că s-a dus să îşi facă testul încă o dată la Spitalul Matei Balş. Nu se simte bine deloc, iar acum e în izolare", a spus Andone.

Oficialul a anunţat că în prezent 11 jucători sunt infectaţi cu noul coronavirus: "Acum sunt eu aici la echipă pentru că e pentru prima oară din luna martie când avem probleme mari de lot. Sunt 11 jucători cu coronavirus. Încercăm să ne descurcăm cu ce avem".

La 27 noiembrie, clubul FC Voluntari anunţa că 14 jucători şi membri ai staff-ului echipei au fost testaţi pozitiv la COVID-19.

Următorul meci al formaţiei ilfovene este programat, vineri, de la ora 17:15, pe teren propriu, cu Academica Clinceni, în etapa a 12-a a Ligii I.

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, FCSB, FC Hermannstadt, FC Voluntari, Academica Clinceni, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Târgu Jiu, FC Farul Constanţa, CSM Reşiţa, FK Csikszereda, FC Rapid, Ripensia Timişoara, Gloria Buzău, ''U'' Cluj, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Unirea Slobozia, CS Mioveni).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum unsprezece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal. Cel mai recent caz a fost cel al lui Istvan Kovacs, care a fost testat pozitiv chiar înaintea meciului FC Botoşani - Universitatea Craiova, pe care trebuia să îl arbitreze.

De asemenea, în cadrul echipei naţionale de tineret a României, care a participat la partidele cu Ucraina şi Malta din preliminariile Campionatului European Under 21 de anul viitor, au fost depistaţi pozitiv la COVID-19 nouă fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic. De asemenea, un alt jucător al selecţionatei de tineret a fost depistat pozitiv înaintea partidei cu Danemarca, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102