REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Antrenorul Marius Baciu a fost eliberat, după audieri: Primele declarații ale antrenorului luat cu mascații

Antrenorul Marius Baciu a fost eliberat, după audieri: Primele declarații ale antrenorului luat cu mascații

Replica API 13 noiembrie 2019 | 00:00 311

Marius Baciu (44 de ani), antrenorul echipei Turris Turnu Măgurele, a fost reținut de către DIAS, după meciul cu Sportul Snagov (3-2) și, după mai bine de trei ore, a fost eliberat și a oferit prima reacție, anunță gsp.ro.

Împotriva lui Baciu a fost depusă o plângere din partea unui părinte al unui jucător de fotbal, pentru că ar fi luat bani să favorizeze un junior când o antrena pe Daco-Getica București. Baciu a fost reținut, după care eliberat în calitate de suspect.

„Am fost într-o situație jenantă și chiar nu credeam că pot să fiu eu învinuit pentru asemenea lucruri. Am rămas cu gura căscată. Sunt un om care sunt contra mafiei pariurilor, pentru că mi-a fost frică să nu se ajungă la asemenea probleme. N-am intrat eu în vreo casă de pariuri. Toată situația a fost o reclamație a unui părinte cu nemulțumiri. Eu am investit într-o școală de fotbal și nu mi-am favorizat nici propriul copil. Am investit foarte mulți bani și să ajung eu să fiu învinuit că aș fi luat bani e strigător la cer.

M-am speriat foarte tare (n.r. când au venit mascații), pentru că nu știam despre ce e vorba. Am fost comunicativ și le-am explicat cu sufletul ceea ce s-a întâmplat. În situațiile astea trebuie să fii just. Eu cred că sunt și am fost un om corect și curat din orice punct de vedere. Aș vrea să vedeți persoana care m-a reclamat și să trageți concluziile”, a spus Marius Baciu.

„Nimic din ceea ce s-a menționat în presă nu este adevărat. Nu este nicio legătură cu vreo mafie a pariurilor. Nu există nicio acuzație în acest sens. Este destul de facil pentru noi să demontăm acuzația. Nu există vreo probă că domnul Baciu ar fi săvârșit vreo faptă penală. Nu are niciun fel de măsură preventivă. A fost o declarație în care a prezentat care este poziția sa și cu siguranță se vor continua cercetările, pentru a demonstra că dumnealui este nevinovat”, a spus și avocatul lui Marius Baciu, Vlad Hosu.

Imediat după finalul partidei disputate în Colentina, pe stadionul fostei sale echipe, Marius Baciu a fost abordat de către mascații de la DIAS. Aceștia au petrecut minute bune într-o încăpere a stadionului, iar ulterior l-au escortat pe antrenor la mașină, pentru a-l transporta la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, unde a fost audiat.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baga la pariuri. La pauza 1 final 2. Hai sictir de-aici jivina.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367