REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ANUNŢ CT BUS: Pasagerii vor folosi ușa 3 pentru a coborî şi uşa 1 pentru accesul în autobuz

ANUNŢ CT BUS: Pasagerii vor folosi ușa 3 pentru a coborî şi uşa 1 pentru accesul în autobuz

Replica API 21 noiembrie 2020 | 23:02 2121

CT BUS anunță că, pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2, în conformitate cu Ordinul Operațional nr. 177698 din 20.11.2020 emis de Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, se modifică procedura de îmbarcare, respectiv debarcare a pasagerilor în stațiile de autobuz:

- coborârea din autobuz se va face doar pe la ușa 3, iar accesul în mijlocul de transport în comun, doar pe la ușa 1.

Astfel, la oprirea în stație, pasagerii vor folosi ușa 3 pentru a coborî. În tot acest timp, ușa 1 și ușa 2 rămân închise. După coborârea pasagerilor, ușa 3 se va închide. Apoi se deschide ușa 1, pentru a facilita urcarea călătorilor. În tot acest timp, ușa 2 rămâne închisă.

Totodată, se menține obligativitatea purtării măștii de protecție dar și a mănușilor de unică folosință pe întreaga durară a călătoriei cu autobuzul.

În situația în care unul sau mai mulți pasageri nu se conformează prezentelor măsuri, autobuzul nu va părăsi stația până la debarcarea acestuia/acestora sau până la intervenția organelor abilitate să sancționeze abaterile.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unul ce merge tut traseul va avea sansa sa dea nas in nas cu toti calatorii.Par masuri de zadarnicire .raspunde cineva pt astfel de masuri?
3
0
Romanul ca intotdeauna trebuie sa comenteze la orice lucru normal. In alte tari regula civilizate regula asta este de acum 100 de ani la noi nu se poate. Toate vacile trebuie sa fuga si sa coboare pe unde vor ei ca na, romanu este o putoare si trebuie sa gaseasca mereu ceva de comentat. Iar latraii astia care au cate ceva de comentat cand ajung prin alte tari mucles, respecta tot, nu mai zice nimic ca acolo se poate, nu mai este Romanica, altfel il amendeaza sau il leaga pe loc.
2
4
Iar s-a inceput cu cacaturi usa trei etc. si ei nu au dezinfectate in autobuzele de cacat.Vedeti cum fac curat si cum nu se spala aceste autobuze.A dracu pandemie! Dezifenctant nu exista,luati dracu cutiile din autobuze,nu va mai cacati pe voi cu masurile de protectie ca sunteti de cacat.Ce usi si geamuri imputite in autobuzele noi,podele spalate in dorul curului pline de jeg.Bine ca pun hartii pe locuri unde sa stai.Au jeguri de carpe mici cu caldari cu apa imputita.Nu se matura nu se spala.
6
0
A-ti facut un kkt CT bus. ca sa cobori pe usa a treia te freci de toti calatorii. ca sa urci iar te inghesui, urca primul face bilet la primul compositor. fix pl a-ti facut
7
1
Soferii ct bus nu poarta masti, dar locala nu-si face treaba.
7
0
Da, si cei invalizi,in carucioare,sau mamele cu caruturile pt bebelusi? Dar babele cu carucioare pt alimente? Astia cum urca?
2
0
De fapt imbulzeala mai mare. Coada la marcat bilete, coada la coborare... Plimbare prin toata masina... forfoteala. Nu e prea buna organizarea asa. In alte localitati nu se fac astfel de inventii ciudate. Noroc ca pot sa merg si pe jos chiar daca va fi frig. Chiar nu vreau sa ma infectez cu astfel de "masuri". Mai rar cu ctbus. Apropo, deschiderea in statii a usii din mijloc mai contribuia si ea la aerisire. Reganditi modul in care se circula nu cautati sa reinventati roata.
14
1
Lipseste dezinfectantul la 50% din autobuze...la gara se face doar cu matura..
13
0
calatorii vor calatori agatati de usa, pt a fi in aer liber, feriti de covid. Nu va intreaba nimeni de sanatate legat de porcariile turcesti luate la suprapret, baieti?
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102