REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Anunț de la Primărie: trotuare reabilitate în cartierele Constanței

Anunț de la Primărie: trotuare reabilitate în cartierele Constanței

Replica API 18 iulie 2019 | 00:20 581

Primăria Municipiului Constanța, a anunțat că, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de reabilitare a zonei destinate circulației pietonilor din cartierele din oraș. Se intervine în cartierul Coiciu, pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Frunzelor și strada Biruinței, unde se montează bordurile. Similar, în cartierul Tomis I, muncitorii lucrează pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului iar în cartierul Faleză Nord se reabilitează strada Patriei.

”Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, locuitorii orașului sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au asfaltat strada I.L. Caragiale si in dreptul restaurantului Rapsodia, spre parcarea aferenta Casei de Cultura nu au terminat de asternut asfaltul. Sper sa nu ramana asa.
0
0
Replica, care faci reclama primarilor obedienti psd-ului! Ai facut acum patru cinci luni reclama lui Radu Cristian cum construia asta locuri de joaca, trotuare si sosele...Vino si-acum cu imaginile pe care le laudai sa vezi paragina...A crescut costreiul si balariile in parculetul de pe Callatis intepenit ca-n poza de-atunci! Tot orasul are bordurile scoase si soselele pline de nisip care infunda canalizarile...Dezastru si mizerie in plina vara!!
3
1
bine ca nu fac locuri de parcare
0
0
Ce sa mai ingusteze trotuarele de pe str. Baba Novac si asa sunt inguste abia trece cate o persoana.Solutia primariei e buna,borduri inalte si sa nu se mai parcheze pe trotuar.
1
0
Voi nu aveti strazi sau trotuare circulabile dar reabilitati ..ce? Va meritati soarta ostenii mei, chinuiti-va sa va traiti ce a mai ramas din viata voastra de rahat si lasati sa vina altii care nu se vor trezi dimineata cu gandul cum sa mai fure statul. Va furati unul pe altul si tipati ca niste curve neplatite. E bine ca macar de banii care vi i furati zilnic sunteti penetrati din toate partile.
0
0
Societatea care face transport pentru Comfort administrata de Stanca Nelu , Sc N&A Trans SRL fura din banii constantenilor 150 000 de euro lunar prin transporturi fictive ! Aceeasi sicietate are dosarbpenal de la ANAF si Direc Andrei Florin a trucat licitatia din 2019 si a atribuit un nou contract sicietatii lui Stanca care are dosar de evaziune de la ANAF !! DNA ce pazesti !?? Uitati va pe strazi tiate masinile de transport , unde lucreaza Comfort Urban , care le vedeti cu numere NXN sunt ale luiStanca si noi prostii platim impozite ! De ce nu achizitioneaza Comfortul aceste masini! DNA ???
5
0
Incredibil ! Au ajuns sa se planga taranii ca nu mai pot sa parcheze pe trotuar ! Tara lu papura voda ! Foarte bine ce face Primaria ! Poate ne civilizam si noi asa, trotuarul este al pietonilor.
5
5
Bun...locatarii de pe Baba Novac sa-si bage masinile in curte...dar daca vine cineva in vizita unde parcheaza?? Nu mai zic de soc. comerciale care vor da toate faliment...unde parcheaza clientii?? De ce nu s-a putut face ca pe str Poporului unde s-au ingustat trotuarele si s-au facut si locuri de parcare?? Doamne fereste de inca un mandat...
4
2
Pe strada Crisanei au asfaltat trotuarul doar pe o parte si a trecut un an, cred ca asta a fost tot. Bravo!
4
0
Babu-inul analfabet monteaza in continuare popice...cu aprobarea Jupanului sef...toata Constanta este numai popice...borduri, balarii si rahati de caine ...si mai vor inca un mandat....poate la Rahova !
12
0
Asa reusiti sa inchideti toate societatile comerciale de pe baba novac
8
5
Ar trebuii sa se faca dupa cum sa spus si ma jos marile bulevarde . Pe mamaia din zona parc ,delfinariu nu ai cum sa mergi nici macar singur pe trotuar pt ca ai "plantat" cutiile de la gaze sau de la cablu si alte chestii pe trotuar. Fac zona aia zi de zi cu caruciorul cu copilul si sunt nevoit ,fortat sa merg pe strada din cauza nesimtitilor care parcheaza pana in gard sau a gropilor.
13
1
cand il reabilitati????terminati intai marile bulevarde ale Constantei si dupa aia cu strazile secundare . Unde ati mai vazut voi asa ceva cum faceti voi?????
9
1
iNSEAMNA CA SE APROPIE ALEGERILE!
14
0
Niste imbecili. vechile borduri nu aveau nimic.Erau bune.Le-au inlocuit ca sa faca spaga.Bordurile noi sunt inalte si nu permit parcarea pe trotuar cum era obiceiul in zona.Acum unde parcheaza oamenii aia? Trotuare pe Baba Novac de ce ? E promenada acolo? Folosesc reteta Videanu de facut bani.
15
5
da-ca nu sunt de la Videanu sunt bune.
8
1
Numai borduri si stalpisori in tot orasul .
16
5
pe malul marii ,pe str. MIHAI EMINESCU spre str EROILOR CAND VIN SA FACA TROTUARUL SI SA FACETI CURAT DOMNULE PRIMAR ? SAU NU VA INTERESEAZA ACEASTA ZONA DE LITORAL DIN CONSTANTA ?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920