REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ANUNŢ de ultimă oră! Lia Olguţa Vasilescu renunţă la funcţia de ministru al Dezvoltării!

ANUNŢ de ultimă oră! Lia Olguţa Vasilescu renunţă la funcţia de ministru al Dezvoltării!

Replica API 13 februarie 2019 | 00:42 462

Anunţul serii vine de la Lia Olguţa Vasilescu! Refuzată de trei ori de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de ministru al Dezvoltării, Lia Olguţa Vasilescu anunţă că, în urma unei discuţii cu Liviu Dragnea, a decis să renunţe la candidatură. Fostul primar şi fost ministru al Muncii, Vasilescu rămâne doar parlamentar!

Iată postarea Liei Olguţa Vasilescu:

"Astăzi, in urma unei discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puțin o lună și jumătate de așteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deține președinția UE. Nu am făcut o miză personală din accederea intr-o funcție guvernamentală, dar sunt convinsă că, așa cum am reușit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală in mandatul de primar sau să pun in aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aș fi reușit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională și națională in cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat. Îmi voi continua mandatul de deputat PSD de Dolj, unde am fost aleasă cu 60 la suta din voturi și imi voi respecta promisiunile făcute in campania electorală alegătorilor mei. Le mulțumesc tuturor colegilor din CEx care m-au votat in unanimitate pentru aceste demnități și, in special, lui Liviu Dragnea și doamnei prim ministru Viorica Dancilă care m-a propus și cu care, intr-o formulă sau alta, voi colabora și in continuare pentru proiectele pe care mi le-am asumat in campania electorală din 2016. Sper că președintele Klaus Johannis va numi URGENT viitoarea nominalizare pentru funcția de ministru din partea partidului care a câștigat alegerile parlamentare, renunțând la blocarea Guvernului României prin încălcarea repetată a legilor și Constituției, in condițiile in care personajul care i-a provocat atâta îngrijorare dispare din ecuație. #totdeaunacelmaideșteptcedează", scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
5
0
sa.ne sugi pula , la toti psd istii .Muie tie jegosule !
2
11
Face un gest normal. Orice om normal ar pleca in conditia in care un bou se opune binelui si milioane de dobitoci sustin ca e mai bine sa fie rau. Romanii trebuiesc lasati sa se imputa in mizeria lor,in suc propriu,sa se urasca si sa se autodistruga. Cum credeti ca a fost in trecut? Cine a droit sa faca bine a fost mazilit sau nevoit sa se care afara din tara. Dupa decenii sau secole,acei oameni au fost numiti patrioti,dar ei ar fi fost efectiv nimiciti in vremurile lor. Nimic nou. Cacati imputiti hastagisti si mai nou liberali imput tara si multi se bucura de propriul dezastru.Dobitoci.
0
13
Pai bai olguto, gascuta prostuta cu ce dak iti mai platesti tu acum ditamai palatul de groafa, daca nu mai ai servici! Voi parlamentarii aveti si ajutor de somaj SPECIAL!, la fel ca godacii PSD cu PENSII SPECIALE care mananca avutia tarii, a noastra a tuturor, ca porcii!?
15
1
Auzi mai rahat avortat, curva de ma-ta stie ce cacat belit a fatat? Mars dracului de aici pana nu ramai fara dinti in gura! MUIE PSD!!!!!!! MUIE FANILOR PSD!!!!
12
2
mai cretinule , mai bine ca nevasta-ta nu suge nimeni pula ! o profesionista adevarata ! tu mananci cacat pe fb , iar face o muie de vis . Asta de sub mine , 05:59 , daca era fiica ta propusa , ce pula mea mai ziceai ? oftica e boala grea , nu v-ati lecuit de ea ! muie sa da - ti mamelor voastre , si nevestelor botoxate !
2
11
Incredibil, cat tupeu si aroganta, are VIPERA asta! Cum adica: "renunta la functie"... ?? La CE FUNCTIE renunta madam asta !?!?... cand ea a fost propusa si apoi refuzata, deci RESPINSA de trei ori. Esti pe "FARAS" madam Volguta, da ! Ai mintit si furat destul, ai multe cartonase galbene si rosii, ai si toate conturile blocate de DNA si tu sti DE CE. Da!
15
3
alegatori tai de la belu ! cine plm te a votat ? mortii! oricum nu te ajuta fata sa fi ministra ! si nici creierul daca ai ! pubelo! dute de unde ai venit .. centura !
10
4
sa sugeti ciocu la cormorani.
4
13
cum adica renunta, a avut o jucarie la care renunta?- am ajuns de rasul lumii- niste jigodii ordinare tin cu dintii de locurile de unde se mai pot fura bani, niste nenorociti ce s-au trewzit peste noapte, prin furt, cu averii inexplucabile- imi este si rusine si scarba, scarba la propriu de niste scarbe cu chip de oameni
24
4
pesedeul, singurul partid care ia muie bine ! alde e pe locul doi ! Da, la luat muie cu cacat !!! Muie dragnea maledivu vitamina d, muie olputza curva, muie pesede !!!
25
2
Bravo PSD singurul partid care tine la popor
6
26
Bravo PSD singurul partid care tine la popor
6
25
Da-i pesedistului mintea de pe urma. Cam tarziu...
21
2
nu mai avem , am dato ,daca mai vreti veniti mai incolo!
1
13
MUIE PDS-ALDE!
20
4
Doar v-am spus de atatea ori ca sunt o curva proasta!
24
3
Muie Dragnea ! Muie PSD !
25
6
Dumnezeu sa te ierte,Olguto,du-te si plimba ursul,la centura,te arunca si PE tine ,Dragnea,puscariasul,exact,cum a aruncst-o si PE Firea
35
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614