REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Anunț IMPORTANT al Ministerului Turismului legat de voucherele de vacanță

Anunț IMPORTANT al Ministerului Turismului legat de voucherele de vacanță

Replica API 24 aprilie 2018 | 23:52 363

Bogdan Trif, ministrul turismului, a anunțat, la Constanța, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc după o ședință de lucru cu hotelierii și conducerea județului, că începând de săptămâna viitoare vor începe distribuirea voucherelor de vacanță.

„Săptămâna viitoare voi face o conferință de presă prin care voi prezenta fizic voucherele de vacanță”, a punctat Bogdan Trif. Acesta a adăugat că tot atunci vor fi împărțite în cadrul ministerului și apoi vor ajunge la bugetari.

Un voucher are valoarea de 1.450 de lei și poate folosit până la finele anului doar pe teritoriul României. Instituţiile publice vor acorda angajaţilor vouchere de vacanţă, în limita sumelor prevăzute în buget alocate cu această destinaţie.

Beneficiarii care vor primi vouchere de vacanţă nominale vor fi singurele persoane îndreptăţite să le utilizeze, fără posibilitatea de a le oferi altcuiva sau de a le vinde. Achiziționarea de servicii turistice se va face de la unitățile afiliate, conform unei liste pe care MT o va publica pe site-ul propriu.

Pachetul de servicii turistice care poate fi achiziţionat pe baza voucherelor de vacanţă poate cuprinde servicii de cazare, alimentaţie publică, transport, tratament balnear, agrement.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CEL CARE OFERA CAZARE , CE FACE CU VAUCERUL
0
0
daca se impoziteaza precum bonurile de masa,practic inseamna ca statul i-ti da niste vaucere,acceptate de niste potentiali furnizori de servicii turistice,in schimb confiscand jumate din valoarea lor fara nici o restrictie,poate nu folosesti hatiile alea
0
0
de ce se dau aceste bonuri doar "bugetarilor"??adica sa deducem ca doar aceasta categorie munceste in Ro.?Mi se pare o MARE nedereptate sociala,care nu face decat sa creeze scandal intre unii si altii.Sau asta se vrea?"Divide et Impera" nu?Adica statul are grija doar de unii iar ailalti sunt buni doar sa genereze bani catre buget?Astept pe cineva mai luminat decat mine sa dea o explicatie daca are timp si pofta,bineinteles,multumesc anticipat.
0
0
Bugetarii au obosit muncind, vacante, auzi: tichete de vacanta..... Au bani, daa..... Ne angajam la bugetari!
2
2
nu va bucurati....acum am sunat la un mare hotel din BAILE FELX,si m-au anuntat ca domniile lor nu primesc aceste tichete de vacanta ca sa le poti folosi trebuie sa iei legatira cu alta agentie de turism...boala lunga...moarte...sigura...asta-i ROMANIA.....
1
1
sunt minunate dar lipsesc cu desavarsire,bon voiage,daca se impoziteaza i-ti ia statul jumate bani indarat la lichidare
1
0
Cititi legislatia, informati-va, si dupa comentati
1
0
si cei care sunt casatoriti si unul nu are voucher de vacanta ce face, pleaca singur, singura? Asta-i familia traditionala ?????? idiotilor !
0
3
Adica nu te duci in vacanta unde vrei tu, doar pe lista ministerului, la unitatile afiliate.Sa inteleg ca nu poate fi impartit pe servicii, ex:700 cazare, 750 masa.In principiu e doar pentru celibatari, un weekend.Sau cazare cu mic dejun inclus 6 zile la 2 stele si masa de la supermarket.
3
2
Bravo PSD Bravo PSD
3
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218