REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Anunț important pentru deținătorii de terenuri din Mangalia! Iată ce trebuie să faceți

Anunț important pentru deținătorii de terenuri din Mangalia! Iată ce trebuie să faceți

Replica API 28 ianuarie 2017 | 16:23 708

Primăria municipiului Mangalia informează persoanele care deţin terenuri în folosinţă gratuită şi terenuri în concesiune că, până la data de 1 martie, a.c., trebuie să depună documentaţia necesară în vederea eliberării certificatelor de urbanism şi a autorizaţiilor de construire. Potrivit HCL nr.109/29.11.2016, persoanele care depun respectivele documente au obligativitatea de a finaliza construcţia în termen de maximum 3 ani de la emiterea autorizaţiei de construire. În caz contrar, conform HCL nr.109, beneficiarilor Legii nr.15/2003 şi Legii nr.50/1991 li se vor retrage dreptul de folosinţă sau concesiune asupra terenului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi muncim , nu furam. Nu avem timp sa ne uitam la zid si nici bani sa ne facem vile.
1
0
Asta este o ILEGALITATE ELECTORALA. E de urmarit cum a dat aviz de legalitate PREFECTURA pe asemenea ilegalitate. ... Nici limba romana aproximativa, folosita la redactarea articolului, nu a trecut neobservata
0
1
manevra cu caldura a facuto IORGUS cand era deputat !!!!! mai interesativa si dupa comentati ,iar cu cartierul dobragea 1 si 2 vedeti ca in 2017 nui canalizare dar platim precum ar fii cablu tv au pus putin macadam cu firma DAF dar nu pe toate strazile asa pe ici colea acest primar stie ca nu mai are mult de trait si vrea sa si puna familia la adapost
2
0
Sarmanu asta habar n-are sa scrie si isi da cu parerea de proiectele orasului.Du-te tu mai bine la birt si lasa-l pe primarul asta sa faca treaba.Apropo e bine la caldurica?Mai bine va lasa in frig precum Tusac PSD sa vezi ce mielusel erai acum.
2
4
sant baieti de gasca si vor sa cada l;a pace cu sefu sa puna mana pe ceva pamant, ce nu intelege-ti vreti sa va desenez ce are perimatu in teasta ? Chiar nu v-ati comvins cate si mai cate a facut acest primar ? Va place zidul de pe aleie ? zici cai pisatu boului verificati, vai si amar de placile puse aiurea, unde sant cele din marmura cu artistii ? lea pus la mama-sa in cotet la porc si multe altele. faleza va place cum arata si se laude ca va moderniza Saturnul cand el de 5 ani nu a facut nimic, vrea doar sa puna mana pe bani si atat !
4
1
Pai mai nene , cand ai luat teren in Dobrogea se stie ca l ai luat pe spaga , ori ca fals revolutionar. Acum ce ai vrea sa platim noi sa ti facem drum ? Can ai inceput vila erai bazat ca furai. Acum , daca nu mai ai cum sa furi vrei sa ti terminam noi etajul ? Ia vezi , nu cumva nu ai nici autorizatie de construire sau nereguli de proiect ?
6
1
daca ar fi utilitati langa terenuri poate s ar construii ceva pe terenurile alea
2
2
Primaria poate are si obligatia de a ingriji terenurile care-i apartin din cartierele Dobrogea!.Se pare ca are numai drepturi,obigatii,nu. Vine vara si balariile cresc in voie.Iluminatul e lasat de izbeliste,un bec lumineaza,sapte asista,iar de drumuri nu mai vorbim !!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218