REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Anunţ important pentru toţi şoferii! Guvernul vrea ca taxa auto să fie restituită într-o singură tranşă şi nu pe bucăţi

Anunţ important pentru toţi şoferii! Guvernul vrea ca taxa auto să fie restituită într-o singură tranşă şi nu pe bucăţi

Replica API 5 august 2017 | 00:49 432

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat vineri, la Sibiu, că pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern se află o ordonanţă de urgenţă cu privire la restituirea taxelor de mediu şi de timbru de mediu. Conform ministrului, Guvernul României a luat hotărârea ca aceste taxe 'să nu fie restituite pe bucăţi, pe faze, ci să fie restituite o singură dată'.

'Pentru că sunt la Sibiu, nu voi putea participa la şedinţa de Guvern de astăzi (vineri - n.r.), dar pot să vă anunţ că pe ordinea de zi, şi sper să fie aprobată astăzi, este ordonanţa de urgenţă privind restituirea tuturor taxelor, începând din 2007 -2017, respectiv taxă de poluare, taxele de timbru, inclusiv timbrul de mediu. Deci reparăm o nedreptate care a fost făcută cetăţeanului în această perioadă de timp şi cred că lucrul acesta este extrem de important, pentru că cetăţenii aşteptau ca aceste taxe să le fie restituite', a spus Gavrilescu într-o conferinţă de presă.

Ea a adăugat că Guvernul României a luat hotărârea ca aceste taxe 'să nu fie restituite pe bucăţi, pe faze, ci să fie restituite o singură dată'.

'După ce această ordonanţă o să fie aprobată în Guvern, o să facem un comunicat de presă în care vom da mai multe detalii', a încheiat ministrul Mediului, potrivit RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar te ai laudat dobitocule ca miai supt pula.
1
1
de retinut, de la avrea la a realiza , in cazul ciumei rosii, este cale lunga, excrocii astia nu au doua vorbe la un loc si nici nu vorbesc totii acelasi limbaj, fiecare ce viseaza noaptea anunta ziua, nu de alta - sa nu uite. nici macar 10% din promisiuni nu au fost respectate, in schimb pentru imbuibarea lor, fara numar- fara numar, fara a face obiectul programului de guvernare. Niste jigodii
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218