REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ANUNȚ: În Constanța nu vor mai exista microbuze tip maxi taxi!

ANUNȚ: În Constanța nu vor mai exista microbuze tip maxi taxi!

Replica API 2 martie 2019 | 00:07 3083

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a anunțat vineri, 1 martie, că microbuzele de tip maxi taxi vor mai circula până le expiră avizele. Totodată, el a spus că se gândește la o reconfigurare a bulevardelor, în sensul că vrea benzi de mers pentru autobuze, taximetre, salvare, jandarmerie etc.

”Vom compatibiliza autobuzele vechi cu aceste autobuze noi. Va fi același standard la internet, dar vor avea si dotări. CT Bus SA va deveni o companie în care acționari ar putea sa devină și Mihail Kogălniceanu și Agigea, Cumpăna, Valu lui Traian. Sper că are toate premizele să se îndrepte intr-acolo. Vreau benzi dedicate pentru autobuze, taximetre, salvare, jandarmerie etc. Nu punem monopol pe oraș, așa este normalitatea. Nu am nimic niciun operator de maxi taxi, dar acesta este drumul pe care merge Constanța. Maxi taxi vor mai circula până le expiră avizele de traseu, apoi va fi doar CT BUS" a spus Făgădău.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand va rezolva problema coloratilor mirositori si a celor care te fac la buzunare, atunci sa vina cu idei de genul. Dar, ce ma mira, ma-sa a facut frauda electorala si cazul a fost musamalizat, in loc sa stea putin la 'racoare'
2
0
Bag pula in mine
0
1
Eu circul cu maxi taxi de aproape 5 ani si mi se pare mult mai avantajos ca timp. Am facut naveta cu RATC ul alti 4 ani si am avut parte de foarte multe episoade extrem de neplacute din cauza celorlalti calatori. Si cu cei care nu platesc bilet si mai si cauzeaza probleme ce facem? Nu inteleg de ce nu pot functiona concomitent in Constanta si RATC si maxi taxi. Da, are probleme acest mijloc de transport, insa se pot lua masuri de imbunatatire, excluderea lor nu este o solutie. Asa ca domnule Fagadau va invit sa circulati cu aceste doua mijloace la serviciu sa vedeti adevaratele nereguli.
3
1
Mda, in cazul asta mai bine ar creea benzi speciale cu transport auto electric pt.persoane, tip troleibus, tramvai,masini el. etc,fara poluare !
4
0
Decebal continua munca pe care o faci , vezi autobuze noi , banci , asfaltari , protectia batranilor , politie locala , gradinite , scoli reabilitate , etc etc si noi restul te sustinem , nu cativa hastag rezistimuisti , si cativa care joaca in perioada asta f prost , stai linistit ca ai toata sustinerea noastra a celorlalti , si apropo tic tac bate ceasul pentu nu unii si nu isi dau seama , tic tac bate ceasul si ne bate pe toti , tic tac mare atentie dragi tineri frumosi si aproape liberi
5
4
Eu fac pirat taxi pe centru in Cernavoda,stationez pe trecerea de pietoni,de prioritate in trafic nu am auzit,permis de dobitoc in trafic am,sifon rupt in cur de foame sunt!Jegul nr. 1! Ma dat afara de la servici ca am furat motorina si ma prins!
4
4
Constanta e o ruina, sa mearga doar jandarmii si politia pe strada, amenzile la parcari sa se faca 3200 nu 1600 cat sunt acum, sa falimenteze tot
2
1
Timp de 25 de ani am avut autobuze vechi, spatiile verzi au ajuns blocuri, treaseele autobuzelor erau scurte,in acest timp toti ne am cumparat masini acum ce vrei in 2 3 ani sa ne vindem masinile si sa circulam cu autobuzul.
3
0
Sa ma duca ma-ta la facultate, ca Ct Bus nu acopera traseul pe care trebuie sa il fac pana acolo.
11
1
Avizele de traseu pentru maxi taxi au expirat din vara anului trecut.
8
0
As vrea sa ling unde se ca c a constantenii...
3
1
multumim...Fagadau, dorim un oras curat si civilizat !
8
5
RATC-ul e plin de nesimtiti, vorbesc de calatori, nu de angajati. Am spus si mai jos: Seminte sparte, muzica la boxa si lista poate continua. Daca i-ati amenda pe astia cred ca ati face mai multi bani decat daca amendati copii care merg la scoala si nu au bilet - dupa mine ar trebuii sa aiba gratis - dar din pacate asa merg lucrurile. Banuiesc ca dumneavoastra nu prea mergeti cu autobuzul, pentru ca aia sigur nu e civilizat la stadiul actual.
11
0
Cred ca vom suspenta licenta dubelor de transport in comun pentru ca nu sunt dotate cu cite un jandarm bataus cu gaze ca pe 10 august. Camere sunt dar sunt gazate la iesire pe traseu cica inpotriva gripei. Cu maxi taxi se inbolnavesc toti pentru ca nu platesc cu sms-il sau mai nou cu DRACUL cum vrea fagabou.
6
4
cred ca va avea o problema cu legea monopolului. poate si cu alte acte normative.
4
5
Vedea-te-as inchis intr-o celula asa cum stai acum inchis in cacatul ala de birou. Si pe tine, si pe Vanturache. Intr-o celula de sticla, in baie de formol !!!
10
5
Itc are nevoie de platitori de bilete. La cate abonamente gratis da primaria sant demult falimentari.
19
0
Daca nu ar mai circula microbuzele maxi-taxi daca autobuzele RATC ar circula asa cum circula mijloacele de transport in comun la Budapesta. Fratilor, din 2 in 2 minute vin autobuzele sau tramvaiele pentru aceeasi linie de transport. Nu-mi venea sa cred! Au si vaporase pentru transportul in comun, cu statii cand pe un mal, cand pe celalalt. Un vis! Si nu sunt ungur. Sunt cetatean roman.
13
1
Dupa atatea accidente, cu oase rupte, ca sa mai zic si de pretul DUBLAT, in aceleasi conditii de circulatie. Stie primarul, a vazut cum e intr-un astfel de microbuz ? ZI DE ZI LA SERVICIU SI INAPOI DECI DE 2 ORI PE ZI ,SARDELE, POATE SI CU BAGAJ, ACEST COSMAR GREU DE SUPORTAT!!!!!!! ZI DE ZI..ANI DE ZILE! MI-E SCARBA ...
13
1
Foarte bine.Multumim
11
4
Locuri de parcare ...??? Cand gasiti solutii??? Dar problema CET RADET ELECTROCENTRALE ??? Haideti d-le Fagadau sa invatati sa gedtionati URGENTELE pentru cei care locuiesc in acest oras si cei care v-au ales. ASTEPTAM RASPUNS
12
0
Gms-ul nu mai are aviz de functionare de 1 an jumate.
26
0
Sunt o parte din cei ce comenteaza care au o fixatie: stalpisorii... Atat stiu, sa parcheze pe trotuar. Eu unul nu mor daca merg 100 m pe jos de unde parchez pana unde am treaba. Sunt parcari peste tot, cu plata, civilizat, ca in orasele pe care le enumerati mai jos. Civilizatie nu e numai pentru soferi, ci si pentru pietoni, asa ca daca v-ati luat masina ati uitat de ceilalti care nu au. Asta nu e civilizatie.
23
4
Toti limbistii care comenteaza aici in favoarea maxi-taxi-urilor,sunt implicati in agacere si sunt fierti ca o sa dispara,si o sa trebuiasca sa se apuce toti de zidarie!E,si eu vreau sa mi-o iau la laba in strachina din care mananca e in seara asta!
15
5
Si parcari cand faci? Sper sa te dea lumea jos. Sa scapam de tine. Sti sa pui stalpisori. Atat. Sper sa pleci de la noi.
15
9
Niste cosciuge pe roti conduse de niste dilimandrosi! Bv Fagadau pentru asta!
25
5
Pai mai are manevra cu autobuzele Isuzu, cum altfel? Trebuie sa fure acum, cat mai poate. Fi.mi.ar scarba!
9
6
Gata fagadaule le ai facut pe toate!!!ai terminat si podu de la butelii,ai facut si parcari,ai iluminat peste tot,ai asfaltat tot orasu,ai renovat cazinou,ai pus mamaia la punct, cu alte cuvinte SA TI TRAG MUIE!
26
5
fara maxi taxi, Constanta nu mai este Constanta !!
16
12
Bravo Fagadau bine ca le desfinteaza ., microbuzele adevarate cuti de conserve.
19
5
Cred ca ar trebuii sa faci o ALTA Constanta.
16
3
Ce ma bucur sa dau de toti ratatii care sparg seminte in RATC si baga muzica la boxa, eventual sa mai si schimb 2 autobuze cand puteam sa merg linistit cu un maxi taxi. Bagati camere, un politist eventual si odata cu civilizarea populatiei puteti trece si la acest pas.
9
9
Eu fac pirat taxi pe centru in Cernavoda,stationez pe trecerea de pietoni,de prioritate in trafic nu am auzit,permis de dobitoc in trafic am,sifon rupt in cur de foame sunt!Jegul nr. 1! Ma dat afara de la servici ca am furat motorina si ma prins!
10
4
Uraaa! In sfarsit vom parea civilizati!
12
4
Sa umplem autobuzele cu toti hastagistii rezistenti rupti in cur, sa ne pisam pe ele si sa le dam foc
5
27
Oameni buni , trebuie sa intelegeti ca avem contracte sa aducem autobuze cat mai multe ... ei sunt cei mai seriosi la Parandarat ...
13
8
Daca te uiti la stirile de la ora 5 ..... inseamna ca asta te intereseaza. Nu te trimite nimeni in Vaslui, stim ca ti-e frica sa nu iti fure sticla de ketchup din cur, dar viziteaza si tu un oras mai din nord-vest sau centru, poate te mai luminezi despre cum sta treaba. Daca nu era marea aici atunci Ct era un oras de tot kktul insa asa, cu marea aproape, este doar un oras de kkt si atit.
19
8
baaa dar ce vreti sa faca babinciuc ? sa vanda iar tigari la bucata in abator?
23
4
Scoaterea sicrielor in afara legii ar fi cea mai mare realizare din mandat! Ai adauga muuulte voturi pentru urmatoarele alegeri si ai descongestiona mult traficul!
51
4
Firma bus alta afacere ilegala a primarului. Un jeg de primar.
19
26
La partea cu sicriele pe roti sunt de acord!!! Insa cea cu sistematizarea este imposibila si ar afecta si mai mult traficul deja facut varza cu sensurile giratorii!
46
6
Macar noi nu ne violam mamele bai moldovean sifilitic, cand te uiti la stirile de la ora 5 la pro tv pe zona moldova ramai congelat la ce se zice pe acolo, sticle de ketchup in anus si crime si violuri doar pe la moldovica voastra plina de moldoveni hahahah cauti mai mult de o ora un om relativ normal! Sunteti dezvoltati nebunilor la pescarii si prostituate
18
14
Dar parcari??? Parcari nu vrea Fagadau? Parcari supraetajate suficiente pentru toti constantenii, parcari pazite si iluminate fara borduri de marmura . Astea sunt de mare trebuinta!
35
5
microbuzele de tip maxi taxi numai au avize de 1 an de zile... 310 din august iar gms din octombrie 2017
45
1
Se pare ca ne revenim. Un prim pas spre civilizatie! Dispare o mare mizerie si un mare pericol aceste maxi-taxi cele mai depplorabile mijloace de transport.
43
1
Am fost eu la Cluj si iti spun ca in Constanta se circula mult mai bine. P.S. Scrie corect si exprima-te civilizat golanule, bine ca esti moralist cu altii. Civilizatia se construieste cu fiecare dintre noi, tu esti in epoca de piatra, pot sa pun pariu ca arunci si gunoiul pe jos, esti agresiv in trafic sau distrugi bancile in parc.
39
11
Bag pula in Fagadau. Dute in pula mea la Brasov sau Cluj sa vezi acolo trafic si sistematizare. So sistematizezi pe mata in cur. Muie
35
41
Cu maxi taxi corect ce zici,baga RATC-ul si Ovidiu,Lumina,Navodari,dar cu sistematizarea bulevardelor stai flexat ca le umpli de sange cum ai blocat orasul cu popici!
32
8
Excelent!!!
22
8
Un mic pas spre civilizatie ..... dar din pacate nu esti capabil primarule decat de pasi mici . Sistematizarea bulevardelor ..... bai prietene esti varza .... ai continuat sa distrugi orasul ca si altii .
31
4
care va sa zica vor circula numai autobuze,salvari si politisti cu pompieri ca doar nu vor sta in spatele autobuzelor,asta-i ca si cu parcarile,mai erau oarece masini si in garaje acuma sunt toate pe drum de iti este frica sa pleci cu masina ,speriat ca la intoarcere nu ai unde s-o lasi
33
8
asa este HERMES..vezi tu cum sta treaba aici in dobrogea,spaga e mai valoroasa decat un oras civilizat.
27
3
Hopa, trebuie crescut parandaratul!
16
4
Constanta oras cu 30 ani in urma fata de restul tarii. Nici Vasluiul nu mai are maxi taxi si aveti voi hahaha va mai permiteti sa radeti de moldoveni, Moldova e de 10 ori mai dezvoltata ca CT voi acolo sunteti niste laturi turci tigani cauti 1 ora un roman pe strada
42
28
Nu e corect , treaseele ct-bus nu acopera toate zonele pe care le acopera maxi-taxi
29
24
Adica, traseele pe care circula acum maxi taxi vor fi preluate de catre CT Bus ? Sau, cei care calatoresc acum cu maxi taxi vor putea apela in viitor, cu incredere, la serviciile taximetristilor pirat din Ct?
25
9
Foarte bine
25
5
Bravo, bravo, bravo.
20
7
Autobuze Itc
12
5
Se vede ca vin alegerile
40
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218