REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Anunț oficial. Ce se întâmplă cu Laura Codruța Kovesi

Anunț oficial. Ce se întâmplă cu Laura Codruța Kovesi

Replica API 12 februarie 2018 | 02:30 789

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat luni, în exclusivitate la Antena 3, că nu va sesiza Inspecția Judiciară în cazul dezvăluirilor despre Laura Codruța Kovesi făcute duminică seara de Mihai Gâdea și Mircea Badea.

"Așteptări din partea mea sunt sigur că sunt. Presiuni asupra mea în acest sens vă asigur că nu sunt. Nu voi sesiza Inspecția Judiciară. Consider că la acest moment nu mai este necesară sesizarea Inspecției Judiciare pentru că dacă aș sesiza ne-ar prelungi cu mult, ar trebui să așteptăm rezultatele verificării Inspecției Judiciare.

Sigur că în acest timp au ieșit multe la iveală. Dacă lucrurile așa stau, este foarte bine ca românii să cunoască adevărata față a modului în care uneori se face activitatea de urmărire penală, ca romanii să vadă modul în care se respectă sau nu ceea ce Constituția spune la prezumția de nevinovăție.

Am raportul privind activitatea DNA-ului întocmit și îl pot prezenta oricând, există și varianta cealaltă, cum spuneam, prezentării în plenul Parlamentului a unui raport-sinteză privind activitatea Ministerului Public, DIICOT, DNA. Voi reveni în țară și voi vedea care este varianta cea mai recomandată - și completă, dar și rapidă. Voi prezenta și voi concluziona", a spus Tudorel Toader.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta daca vrea sa fuga din tara nare unde sa fuga ca peste tot sunt prieteni deai iei fugiti deja si o asteapta s-o faca cuminte
0
0
Ieri seara pe programul 2 din Olanda a fost un documentar despre ce se intampla in Romania cu PSD-ul coruptia .... Sunt de 36 de ani in Olanda acum hiar ca mie rusine ce se intampla in Romania
1
0
multa muie , asta ati luat ! .....si mai luati , nu vezi unde sunt talharii si jigodiile ? decret de gratiere , condamnari pe baza unor denunturi fabricate ,afara din magistratura cu infractorii . DANTE , VEZI DE CE OILE DIN STRADA AU FOST PUSE SA BEHAIE CA NU VOR RASPUNDEREA MAGISTRATILOR ?
0
0
Ce grja le poarta sluga dorel politicienilor penali si cum da el fuga tocmai din Japonia sa le ia apararea.Ai grija sa nu te impiedici!
2
2
anuntul oficial ??? Stire de 2 bani !!!
2
0
ca TeFeListii, mai rar. Au cunostinta HastagRezist astia de vreo expertiza tehnica asupra inregistrarii care sa confirme ceea ce proclama DNA? "Pixelul albastru" le-a ramas reflex. Si, daca DNA spune, asa inseamna ca este. Gandesc ca Preafericitul Daniel e prost daca nu roaga DNAul sa spuna public ca exista Dumnezeu. Se mai alege cu 100000 de narozi cotizanti peste noapte.
3
3
Asta ar fi bomboana pe coliva.Daca sute de mii de oameni au iesit pt ordonanya 13 va dati seama ce rascoala va fi cand banda psd v-a incerca sa dea lovitura de gratie justitiei?
10
4
Poporul o apara pe Codruta de mafia PSD.
11
5
Sa o lunga-n pizda toti psd-isti corupti,hoti si vanzatori de tara...
9
6
Ce mai stai fugi la bica in costa rica.
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218