REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Anunț OFICIAL de la Apple: noul model de iPhone își amână lansarea pe piață

Anunț OFICIAL de la Apple: noul model de iPhone își amână lansarea pe piață

Replica API 2 august 2020 | 00:00 1301

Apple a anunţat că noua generaţie de iPhone, care urmează să fie lansată în toamnă, va ajunge pe piaţă mai târziu decât s-a întâmplat în anii anteriori.

Directorul financiar al Apple, Luca Maestri, a comunicat investitorilor că iPhone-urile din acest an vor fi lansate mai târziu decât de obicei. Executivul companiei americane spune că va fi vorba de o întârziere de câteva săptămâni, informează News.ro.

De regulă, iPhone-urile noi intră pe piaţă în luna septembrie, cel puţin în ţările aflate în primul val. În funcţie de câte săptămâni înseamnă termenul indicat în acest caz, anul acesta, noile iPhone-uri ar putea intra pe piaţă începând cu octombrie.

Deşi Maestri nu a intrat în amănunte privind cauzele întârzierii, acesta pare să confirme zvonurile care circulă de mai multe luni. Partenerii Apple încă mai au anumite probleme privind producţia şi livrarea componentelor, probleme cauzate de pandemie.

Este pentru prima oară când o întreagă generaţie de iPhone-uri ajunge pe piaţă cu întârziere. Până acum, doar anumite modele, precum iPhone X sau iPhone XR, au fost lansate mai târziu decât restul modelelor din serie.

Pentru investitorii Apple, amânarea înseamnă că veniturile care intrau până acum în luna septembrie, se vor regăsi, de data asta, în contabilitatea din ultimul trimestru al anului.

iPhone-urile din acest an vor fi primele smartphone-uri cu 5G ale companiei americane, care se numără printre puţinii producători care încă nu au pe piaţă astfel de device-uri, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sictir
5
0
vai ce stire,mi a crapat si curul de emotie
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367