REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Anunț oficial din PNL: De când vor fi concediați bugetarii angajați de PSD „pe pile“

Anunț oficial din PNL: De când vor fi concediați bugetarii angajați de PSD „pe pile“

Replica API 18 octombrie 2019 | 03:00 605

Deputatul PNL Florin Roman susține că PSD a angajat circa 100.000 de bugetari pe pile, prin concursuri aranjate.

„PNL își propune să reducă cheltuielile cu aparatul bugetar. Noi am identificat că administrația PSD a identificat 100.000 de oameni pe pile. Dacă facem un calcul, cu o cheltuială medie de 2.000 de euro pe angajat, facem o economie anuală de trei miliarde”, a spus Florin Roman.

Întrebat dacă bugetarii vor fi dați afară, Roman a spus că „Nu am spus asta. Am spus că vom face un audit, iar cei care își găsesc rostul muncii acolo rămân, restul vor pleca. Am identificat prevederile care trebuie schimbate, săptămâna viitoare facem modificările și vor pleca".

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am cheltuit milioane de euro si-am realizat aproape cea mai tare retea IT din lume! Toti stam in fata unui PC si putem emite, semna , aviza online orice document pe care cu un simplu clik il trimiti tuturor celor responsabili. Documentul respectiv este semnat prin semnatura electronica si retransmis decidentilor! La ce draku am umplut noi primariile cu atatia trantori care se uita la un PC ca la o oglinda! Habar nu au de un excel, sa realizeze un tabel sau folder cu documente..De oameni competenti si eficienti avem nevoie nu de obedienti ca asta ne costa pe toti!
6
0
De la PSD sau din alte zone,toti cei angajati pe pile sa fie dati afara. Asa nu se vor mai certa mahalagii politici din acest motiv. Pe urma,la treaba,ca de galcevi se pot ocupa babele si betivanii pe gratis,nu pe salarii si indemnizatii cocosabile de parlamentari frecatori de suli.
4
1
Pe vremea lui mazare a fost un concurs de inspector la DADL Constanta unde cel admis a fost un prost cu pile de pe locul 2, inginera care a cistigat locul 1 la mare distanta a fost refuzata, ca nu cunostea pe nimeni pe acolo.
3
1
Nu exista concurs de angajare in institutiile publice pentru oricine, ce dracu, toata lumea stie asta; locurile sunt cu dedicatie. Verificati angajatii, sa mai sustina din nou acelasi examen si o sa vedeti ce exista in: Primarie, CJ, RAJA, RADET, ANR, etc.
7
2
Frecatori de menta sunt de la toate partidele prin institutiile bugetare. Daca-i dam afara numai pe pesedisti cu ceilaqlti ce facem? le aducem intariri de la PNL USR PMP desigur.
6
1
Foarte bine, asa trebuie procedat! Bravo! Sunt foarte multi, care freaca menta, consuma banii de la buget, banii din impozitele noastre. Sa mearga in privat, acolo se munceste cu adevarat. Sa plece si parlamentarii, sa ramana 300, asa cum am votat. Sunt foarte multi, a recunoscut si orlando. Multi ministri, multe secretare, multi soferi,....etc. Da! Daa.....
9
2
Toti concediatii abuziv merg in instanta si cer daune si alte cele!
4
2
Foarte bine. Asa trebuie procedat. Multi sunt cei care taie frunza la caini.
10
3
Da aia din PNL, cand?
9
2
ARTAGEA BOGDAN, aranjeaza concursuri la aeroportul kogalniceanu. Chiar in urmatoarele zile a aranjat un concurs, Laura daciu, amanta lui artagea,o sa o fac sef birou, la serviciul marketing!!!!ARTAGEA LA PUSCARIE!!!!!!! Nu exista angajare fara spaga sau fara pile!
12
1
de unde STI tu ca au fost concursuri aranjate ?Ai fost membru in vreo comisie?
5
12
Deci pleaca pilosii din psd si le iau locul pilosii din pnl! Bravo! La mai mare!
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614