REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ANUNȚ pentru locuitorii din Costinești, privind ridicarea DEȘEURILOR

ANUNȚ pentru locuitorii din Costinești, privind ridicarea DEȘEURILOR

Replica API 18 martie 2019 | 01:56 460

Autoritățile locale ale comunei Costinești îi informează pe locuitori asupra modului în care trebuie depozitate deșeurile, în special în această perioadă, dedicată curățeniei generale ce se desfășoară pe domeniul public, cât și pe domeniile private ale cetățenilor.

„În perioada lunilor de primăvară dedicate curățeniei generale ce are loc atât pe domeniul public, cât și pe domeniile private ale cetățenilor, ținem să vă aducem la cunoștință următoarele drepturi și obligații pe care le aveți.

-Depozitarea deșeurilor de orice fel, provenite din locuințe, în locuri nepermise este interzisă.

-Deșeurile ce urmează a fi ridicate de către echipele de salubrizare din cadrul SPGCPSDPP Costinești trebuiesc încărcate în recipiente speciale, pentru a putea fi ridicate și încărcate cu ușurință.

-Crengile, lujerii, vița de vie și alte deșeuri de origine vetetală se vor tăia la dimensiune optimă pentru a se lega în snopuri, toate acestea fiind necesare pentru a ajuta la încărcarea cu ușurință. Nerespectarea acestor indicații atrage după sine imposibilitatea de a fi ridicate deșeurile”, au transmis reprezentanții Primăriei Costinești.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroarre! Smecherii iti rad in fata sit e fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!
7
0
Arunc toate deseurile in mare, ca sunt patron jmeker la pens Sandra - str Garii nr 4. Fac asta ca sa ma razbun pe primarul Cristea la care am dat spaga la greu pt autorizatii !
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920