REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Anunțul făcut de medicii care l-au oxigenat pe Mîțu Stoian până i-au explodat plămânii

Anunțul făcut de medicii care l-au oxigenat pe Mîțu Stoian până i-au explodat plămânii

Replica API 17 ianuarie 2022 | 10:03 10833

În timp ce specialiștii avertizează că tratamentul în camera hiperbară poate fi fatal pentru unii pacienți trecuți prin COVID-19, fundația creștină care l-a tratat pe Mîțu Stoian continuă să facă ce vrea ea.

Creștinii de la Fundația Sf. Irina nu dau doi bani pe avertismentele experților

Ei continuă să facă bani, tratând în camera hiperbară pacienți trecuți prin COVID-19

Ca să fie siguri că atrag cât mai mulți clienți, reprezentanții Fundației Sf. Irina oferă și reduceri, susținând că tratamentul în camera hiperbară este indicată în cazul pacienților cu plămânii afectați de noul coronavirus. „Privește spre viitor cu încredere! Dacă ai o imunitate puternică nimic nu te poate dărâma! Ești de neînvins! Scapă acum de sechelele post-operatorii, post-traumatice sau post-covid folosind cea mai performantă terapie hiperbară din România (camera HAUX - Made in Germany - de ultimă generație la nivel european)! La Centrul Medical Naturalia te poți bucura de terapie la camera hiperbară de la 200 RON/ședință, oxigen de puritate 99% - cu efecte imediate în recuperarea medicală”, este anunțul făcut de fundația creștină Sf. Irina, care are legături la vârful Bisericii Ortodoxe Române și deține Clinica Nera și Clinica Naturalia.

În timp ce, pe de o parte, susțin că terapia este 100% sigură, reprezentanții Fundației Sf. Irina recunosc, pe de altă parte, faptul că până și medicul specializat în terapia cu oxigen hiperbar a fost victima tratamentului, ca și artistul Petrică Mîțu Stoian.

Dezvăluirea a fost făcută de reprezentanții clinicii Nera, care, într-un comunicat, au explicat, printre altele: „Medicul drd asist. univ. Bogdan Matei este medicul nostru pe terapie hiperbară pentru care deține drept de liberă practică recunoscută de Ministerul Sănătății prin absolvirea examenului de competență în medicină hiperbară. (...) La Clinica Nera au fost realizate cca 4500 de sesiuni de terapie hiperbară pentru pacienți şi au avut loc doar două barotraume (din care o barotraumă a fost a medicului cu competență hiperbară). La Clinica Nera nu a murit niciun pacient. Aducem la cunostință opiniei publice că barotraumele au o probabilitate extrem de mică (0,02%) și apar spontan în timpul sau imediat după terapie și atunci când apar nu sunt cauzatoare de deces”, potrivit spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369