REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Anunțul surpriză despre o nouă relație făcut de Claudia Pătrășcanu: ”Nu m-am gândit niciodată”

Anunțul surpriză despre o nouă relație făcut de Claudia Pătrășcanu: ”Nu m-am gândit niciodată”

Replica API 4 martie 2021 | 00:00 1255

Deși se află în plin divorț cu tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu pare mai hotărâtă ca niciodată să privească cu optimism spre un viitor în doi. Artista, invitată în cadrul unei emisiuni TV, a făcut un anunț cel puțin surprizător despre o nouă relație.

Fosta solistă a trupei ”Sexxy”, Claudia Pătrășacanu, este în lumina reflectoare de ceva vreme și asta pentru că se află în mijlocul unui divorț costisitor și extrem de controversat cu cel pe care l-a făcut tată de două ori, scrie spynews.ro

Separarea de Gabi Bădălău nu a fost și nu va fi una liniștită, mai ales că în continuare ies la iveală detalii picante din trecutul celor doi, care îi ajută sau nu în ”războiul” pe care-l duc în fața instanție pentru cei doi băieți.

Însă, deși luptă cu tot ce are pentru a ieși învingătoare în fața milionarului, făcând acuzații grave la adresa lui, artista continuă să fie optimistă, atât în ceea ce privește divorțul, cât și viața sa amoroasă. Fiind acum aproape divorțată, Pătrășcanu are tot dreptul să viseze la un nou bărbat care să aducă, din nou, fericirea în viața ei.

Cum de altfel s-a întâmplat și de cealaltă parte, Gabi Bădălău fiind de foarte mult timp surpins în compania Biancăi Drăgușanu, alături de care a petrecut o vacanță de lux în Maldive, după ce s-au văzut inițial în Dubai.

Astfel, invitată în platoul unei emisiuni TV, diva a mărturisit că perioada divorțului a trasformat-o într-o femeie extrem de puternică, datorită celor doi copii, dar, în același timp, susține că nu s-a gândit nici măcar o clipă că viața sa a ajuns la final din cauza mariajului eșuat.

Mai mult decât atât, spre surprinderea tuturor, Claudia Pătrășcanu, susține că nu judecă oamenii din jur după experiențele prin care a trecut ea și că, din contră, este deschisă spre un nou viitor, fiindcă, a ținut să sublinieze, îi place să iubească și să fie iubită.

”Trebuie să ai un psihic foarte bun, iar pe mine toată această perioadă grea prin care trec m-a făcut mai puternică. Eu nu m-am gândit niciodată că mi se închide lumea, pentru că nu generalizez, fiecare bărbat este diferit și fiecare femeie este diferită, așa că las loc în inima mea pentru alți oameni. Mie îmi place să iubesc, să ofer iubire, dar acum nu sunt îndrăgostită”, a spus Claudia Pătrășcanu în cadrul unei emisiuni TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920