REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Apă murdară de la o construcție din Mamaia, deversată în Marea Neagră

Apă murdară de la o construcție din Mamaia, deversată în Marea Neagră

Replica API 29 ianuarie 2022 | 00:15 3215

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral a amendat vineri, 28 ianuarie a.c., o societate comercială, cu 20.000 de lei, pentru deversarea de ape murdare de la fundația unei clădiri aflate în construcție în stațiunea Mamaia, în Marea Neagră.

„În urma unei sesizări prin care am fost informați că prin intermediul unei conducte sunt deversate ape în Marea Neagră de la fundația unei clădiri aflate în construcție în stațiunea Mamaia, o echipă de inspectori din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral a intervenit prompt pentru a verifica aspectele semnalate.

Inspectorii au stabilit că societatea nu deținea acordul A.B.A.D.L. pentru evacuarea apei de epuisment în Marea Neagră. Pentru neconformitățile constatate, societatea a fost amendată cu 20.000 lei și au fost impuse măsurile de sistare a evacuării apei de epuisment în Marea Neagră și aducerea plajei la starea inițială. Din verificările ulterioare s-a constatat că societate a dus la îndeplinire măsurile impuse în procesul verbal de constatare de la data controlului. Menționăm că apa de epuisment evacuată în Marea Neagră reprezintă apa provenită din pânza freatică.

De asemenea, ABADL a mai sancționat în urmă cu câteva luni o societatea comercială care a efectuat săpături în profilul plajei cu un buldoexcavator fără a avea acte tehnico-juridice prevăzute de lege și fără să aibă dreptul să pătrundă cu un utilaj pe plajă. Pentru săpăturile efectuate în profilul plajei și pentru intervenția unui utilaj pe plajă, firma a fost amendată cu 25.000 de lei și obligată să aducă plaja la starea inițială“, au transmis reprezentanții A.B.A.D.L.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lege:ai poluat?da!atunci demolezi totul pe banii tai.
2
0
Daca nu ati dat numele societatii ce rost mai are articolul? Sau il pastrati pentru santaj mai incolo?
7
0
La fel si la neptun jupiter de la.hoteluri
5
0
Cati cretini abereaza..
0
5
Verificare in ficecare zi, amenda in fiecare zi, pana cand nu mai deverseaza. Verificare in continuare in fiecare zi, pana cand este prins din nou ca deverseaza. Si tot asa, pana cand da faliment.
9
0
Cum cine este Abrudan.. El este cel care taie si spanzura pe plaja
5
0
Amenda maxima
9
1
e zona de "lucs" acolo .te mai miri de ce te umpli de bube vara .
21
1
Cine este Abrudan?
10
1
Nu ia dat spaga lu abrudan si la ars? Altii au acord sa deverseze aceaiasi apa asta nu are
19
0
Aloooo, toata mamaia nord deverseza in marea neagra. La 500 de m de m sub nisip de conducta ingropata nu zice nimeni nimic? De inteparile la conducta asta noaptea ca hotii tot nimic? Zona rezidentiala auzi... hahahahhaa
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218