REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Apar bancurile cu miliţeni: un poliţist s-a dus la doctor să îşi scoată dintele şi a rămas fără o măsea

Apar bancurile cu miliţeni: un poliţist s-a dus la doctor să îşi scoată dintele şi a rămas fără o măsea

Replica API 9 octombrie 2011 | 00:00 142

La Comana,

La Comana,

Un poliţist s-a dus la un medic stomatolog să îl scape de un dinte care îl supăra de mai multe zile, dar în loc să îi rezolve problema, medicul i-a scos... o măsea. După acest incident poliţistul a beneficiat de toată gama de miştouri din partea colegilor. Cel puţin aşa apar toate bancurile despre poliţişti.

Agentul Mihai Barbu, de la Poliţia Comana, a apelat zilele trecute la medicul stomatolog Alina Oţeleanu, care are cabinetul în Amzacea. Numai că, după cum spuneam, domnişoara doctoriţă l-a anesteziat bine şi l-a lăsat pe om fără o măsea care nu îi făcuse niciodată probleme. "În loc să-şi facă treaba ori a vrut să râdă de mine, ori şi-a bătut joc. Mi-a făcut anestezie şi mi-a scos măseaua. Eu am observat că trăgea mai cu patos şi se şi chinuia, chiar mă întrebam de ce se chinuie atâta la un dinte pe care se mişca şi putea fi scos cu mâna. Cred că, de fapt, a vrut să se răzbune, fiindcă cu o seară înainte am fost la ea la cabinet şi nu era la program. M-am luat de ea atunci, cred că o fi zis lasă că îţi arăt eu, gabore. Acum nu mai pot nici să fluier", ne-a declarat poliţistul. mai în glumă, mai în serios, omul a precizat că a depus reclamaţie împotriva doctoriţei, mai ales că îl face să îl taie transpiraţiile când se gândeşte la ea. "Am depus reclamaţie la Poliţie, merg şi la Medicina Legală. Deja mă trec transpiraţiile când îmi amintesc. E penibil. Trebuie să urmez procedurile legale, altfel, dacă merg peste ea să o oblig să îmi repare dantura, vine procurorul Niţă (Teodor n.r.) peste mine şi mă arestează ca pe ăla de la Ghirnogeni. Am şi martor, un prieten care era cu mine în maşină, fiindcă mie îmi e rău după ce plec de la doctor, nu înainte. Mâine poimâine apar bancuri cu miliţieni, că un miliţian s-a dus la doctor să îi scoată dintele, iar doctorul i-a scos bastonul", a mai spus poliţistul amuzat.

Colegii l-au "încurajat" cu hohote de râs

Cum s-a aflat de păţania colegului lor Barbu, toţi colegii, binevoitori din fire, s-au gândit să îl facă să "uite" de incident. "S-au adunat vreo 20-30 de colegi şi au râs de mine, m-au pus să zic Linişte, ca să vadă cum pronunţ litera S. M-au întrebat unde mi-e dintele, dacă nu cumva umblu cu el în batistă. Aşa se întâmplă când mergi la doctori pe care nu-i cunoşti. Ea a pus cleştele ăla şi a început să tragă ca tembela. Eu eram cu chestia aia în gură, ce era să fac? Dacă o prind pieton o fac. Gagica e tinerică, ori nu se pricepe, ori se gândea la altceva. Cel puţin nu i-am achitat extracţia. Cel mai mult mă oftic că nu pot mânca saramură de peşte, de-aia cu ardei copt şi cu roşii", ne-a mai precizat poliţistul lăsat ştirb. De precizat că, în cele din urmă, agentul Barbu a apelat la alt medic, din Negru Vodă, pentru a-i extrage dintele bolnav.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102