REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Apar maşinile Tesla pe străzile din oraş! Video

Apar maşinile Tesla pe străzile din oraş! Video

Replica API 16 mai 2022 | 15:08 2907

Mașinile noi, între care şi electrice, sunt în vogă în țara noastră, românii începând să le achiziționeze. Constănțenii sunt, de asemenea, doritori de astfel de autoturisme, drept urmare numai în luna aprilie au fost înmatriculate, nici mai mult, nici mai puțin, de 248. Patru dintre ele sunt electrice, marca Tesla.

Tesla model 3 2022

Şi maşinile de fiţe sunt printre preferatele românilor

În România, tot mai multe persoane ”visează” la mașini ”fiță” și la modă, dovada o face faptul că unii chiar au luat decizia de a achiziționa bolizi de lux, pentru a-și etala ”figurile” și posibilitatea financiară de care dispun. Dacă ne raportăm la job-urile pe care le prestează, nici nu s-ar putea găsi o explicație plauzibilă. Apetitul românilor pare tot mai crescut pentru ”caii putere” pe care îi ”antrenează” pe șoselele din țară. Nici constănțenii nu se lasă mai prejos, concurența fiind mare, lauda necesitând o prezență cât mai activă în mare parte din plimbări. Lipsa autostrăzilor din România pare că nu i-ar afecta mai deloc pe iubitorii de mărci auto luxoase, bucurându-se de caii putere chiar și pe străzile peticite sau decopertate.

Hyundai Tucson 2022

Trendul de pe Tik Tok: Ce maşină frumoasă aveţi, ce lucraţi?

Întrebați, totodată, ce job-uri prestează, unii dintre ei se simt stânjeniți și ignoră discuția, fără a da explicații, fiind vorba de un trend pe Tik Tok. Deși tot mai mulți se plâng de criza financiară prin care trec din cauza pandemiei și a războiului, iată că ”moftul” de a deține mașini luxoase îi face să uite de această perioadă dificilă.

Mașinile cumpărate de părinți, lauda copiilor

De altfel, există și persoane asumate care spun că sunt susținute de familie și recunosc faptul că nu au muncit din greu pentru mașina respectivă. ”E de la tata, nu am cumpărat-o eu...” a declarat pentru Replica Constanța un bărbat ce deținea o mașină Audi A8, în valoare de aproximativ 90.000 de euro.

Video:

Unii, au fost filmați și puși ulterior pe rețelele de socializare, după răspunsurile ironice pe care le-au oferit unui influencer la întrebarea ce ținea de ocupația actuală. ” Lucrez la Glovo” , a spus un tânăr ce conducea o mașină marca Tesla Model S, ce valorează 100.000 de euro. Altul, a spus că este ”doctor” vestimentar, în aceeași manieră ironică ca și în cazul de mai sus: ”Sunt doctor de îmbrăcăminte, încălțăminte” , a afirmat bărbatul ce deținea un bolid marca Mercedes-Benz, model AMG GT 63, valoarea fiind nici mai mult, nici mai puțin de 150.000 de euro. Altul, ce conducea o mașină marca Mercedes Coupe în valoare de 40.000 de euro, pare că l-a surprins pe influencer, spunând că se ocupă cu vânzări ilegale, ca și ironie asupra întrebării primite. ” Vând droguri” , a declarat acesta fără nici o ezitare. Misterul l-a adus însă un bărbat ce deținea un Mercedes GLE în valoare de 55.000 de euro, care a răspuns cu o altă întrebare, respectiv ”tu cu ce te ocupi” , continuând totodată cu afirmația misterioasă ”mai bine nu îți zic” . De asemenea, afirmația ”mă descurc și eu cum pot” , i-a aparținut unui bărbat care deținea un autoturism marca BMW x6 M, ce are o valoare estimativă de 115.000 de euro.

Audi RS7 2021

Mașinile de lux ale românilor fac furori pe străzile țării noastre, însă explicațiile pe care aceștia le oferă atunci când vine vorba despre locul de muncă, nu par foarte satisfăcătoare, drept urmare, răspunsul la întrebarea ”de unde au bani românii” rămâne tot un mister...

Tesla 2022, achiziționat de 4 ori în luna aprilie, la Constanța

Nici Constanța nu a renunțat la mașinile de ultimă generaţie, astfel că în luna aprilie, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța au fost înmatriculate 248 de autoturisme. În vederea mașinilor cu anul fabricației 2021-2022, au fost achiziționate mărci precum Tesla, Lexus, Audi, BMW. Nici marca Dacia nu a fost ocolită, fiind achiziționate 14 autoturisme noi din anul 2022. Hyundai a fost de asemenea printre cerințe, 17 fiind numărul total de mașini cumpărate de către constănțeni, ce au ca an de fabricație 2022. Tot din acest an, locuitorii orașului Constanța au ales marca Suzuki, fiind în total 6 la număr. Tesla, 4 la număr, și-au făcut de asemenea apariția pe străzile constănțene, anul de fabricație al acestor mașini fiind 2022.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La masinile electrice cind ti se duce Power Pak ul si vor scoate din buzunar 30-40k de euro
0
0
Au aparut.da.odata cu ucrainienii aia "saraci"care ii pupa lumea in c***.
1
0
a fost cumparata de parintii lui,din salariul lor ...acel salariu minim pe economie..
1
0
cu fructe si legume se ocupa, vezi daca nu le-a placut scoala?
1
0
Poare rs7-le din 2021, in rest ati pozat o saracie de tesla si una de hyundai
0
0
Aveti grija la papagalii astia in p**a prostului.blocheaza drumul.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218