REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

APĂRAREA unui bărbat dat AFARĂ din locuință: 'Fiica mea și-a FOTOGRAFIAT organele genitale și a pus pozele pe INTERNET'

APĂRAREA unui bărbat dat AFARĂ din locuință: 'Fiica mea și-a FOTOGRAFIAT organele genitale și a pus pozele pe INTERNET'

Replica API 24 ianuarie 2019 | 08:33 246

'Sunt foarte agresiv în vorbe, dar toată familia e așa! Și ne permitem'

'Sunt foarte agresiv în vorbe, dar toată familia e așa! Și ne permitem'

Magistrațiidin cadrul Judecătoriei Constanța au admis în parte sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, cu privire la două reclamante (mamă și fiică) în contradictoriu cu pârâtul P.I., care este soțul, respectiv tatăl. Astfel, a fost emis un ordin de protecție pentru o perioada de o lună de la data pronunțării hotărârii, în sensul că s-a menținut evacuarea temporară a acestuia din locuința familie.

Cele două femei au precizat că nu mai au viață bună cu bărbatul în casă de circa un an de zile, de când soția a cerut divorțul. Aceasta a precizat că el este alcoolic de circa 7 ani de zile și că nu prea muncește, dar este mereu pus pe harță, un exemplu fiind că, de dată recentă, a mâncat și și-a spălat farfuria dar, întrucât chiuveta nu funcționează cum trebuie, a rămas spumă. Bărbatul s-a enervat când a văzut asta, punând-o pe femeie să spele. Când i-a spus să aștepte să mănânce fructul pe care l-a început a început s-o tragă de mână și să țipe. Potrivit reclamantei, astfel de episoade au loc zilnic, atât dimineața cât și seara, de sunt chemate frecvent atât Poliția cât și ambulanța. În momentul de față, bărbatul a plecat de acasă, locuind într-un spațiu părăsit, după cum a precizat el. În fața instanței, în încercarea de a se apăra, acesta a făcut niște declarații halucinante. ”A fost o altercație pe fondul lucrurilor care trebuie facute de femeie în casă; am tras-o pe reclamantă de mână pentru a lăsa telefonul și a spăla vasele; eu sunt foarte agresiv în vorbe dar toată familia este așa și ne permitem unii altora; am fost plecați în afara țării și am rămas cu acest obicei; agenții de Poliție au constatat că am adresat injurii de față cu copilul dar acestea sunt la ordinea zilei la noi în casă, dintotdeauna. (...) Nu este prima dată când soția mea face așa; eu sunt cel care gătesc în casă; sotia are pretenția să renovâm casa, pentru că eu sunt constructor, dar ea vrea și să fac casa și să merg la muncă; am bruscat-o și consider că am greșit cu asta dar nu am lovit-o. Uneori le mai sperii, adică mă duc spre ele și mă fac că le lovesc; ele știu că dacă sunt nervos trebuie să mă lase în pace, pentru că eu suznt agresiv când sunt provocat; soția mea mă provoacă cu reproșuri gen: stăm cu materialele în casă și nu faci nimic, sau: m-ai lăsat baltă și te-ai dus dincolo la muncă. De bătut nu le-am bătut niciodată”, a spus pârâtul, potrivit rolii.ro.

”Și-a fotografiat organele genitale și a pus fotografiile în mediul online; apoi a rămas repetentă”

Întrebat fiind dacă este alcoolic și dacă a amenințat-o pe fata cea mare că o calcă în picioare și o umple de sânge, acesta a răspuns: ” Da, sunt alcoolic în tratament; am fost internat în doua clinici, una în Italia și un în România însă a trebuit să renunțe din cauza banilor. Pe fiica mea cea mare doar am speriat-o; declaratia că aș călca-o în picioare și as umple-o de sange am facut-o acum 5 ani, când și-a fotografiat organele genitale și a pus fotografiile în mediul online; apoi a rămas repetentă și eu am scăpat-o din toate astea; însă în loc să vadă partea bună, ea îmi reproșează mereu acele cuvinte; eu cred că orice părinte s-ar fi infuriat la cele ce s-au întamplat. Însă nu sunt un părinte rău, puteti să le intrebati dacă nu avem tot timpul frigiderul plin cu de toate, chiar dacă avem sau nu bani”. Prin urmare, judecătorii au admis în parte cererile celor două reclamante, emițând ordinul de protecție pe o perioadă de o lună de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oameni fara ocupatie..oameni fara viitor...daca nu merge masina...mor de foame...ei nu stiu decat..TAXIMETRIE..
3
0
pentru sex nu trebue scoala ,,,trebue sa fie tare ca feru si iute ca otelu.
2
1
Lasa, nu mai fi suparat ca o freaca taximetristii doar pe m@ ta, ca ti o veni si tie randul la carici.
1
3
Cu laba cum stai?Ce metode ai?Cu malai?
0
6
..divorteaza si umbla in limba dupa cei mai cultivati oameni din Romania..oameni care nu prea se duc pe la scoala...indivizi care n-au nimic comun cu munca...oameni care n-au ridicat un pai de jos in viata lor..oameni care asteapta sa le pice din...cer...acestia sunt..TAXIMETRISTII..cei mai cautati barbati...ei sunt cautati in special de femeile divortate...daca esti taximetrist,daca mai esti si putin..tzigan...esti numai bun pentru javrele de femei care sunt divortate...luati-va ...TAXIMETRISTI...ei sunt viitorul vostru dragi femei ...
5
2
Pe ce site a pus pozele ?
12
1
judecatoarea PIZDA LUNGA din Harsova judeca bine divorturile asa ca ia legatura cu ea pana nu i plesneste toata CAPATANA
4
2
ale dracului curveturi, nici prin bucatarie nu dadeau si mai aveau si pretentii.
18
3
Am facut si eu greseli asemanatoare cu toate ca nu sunt alcoolist dar si eu am fost agresiv cu fosta sotie pana mi a cerut divortul pe care i l am acordat si m am mutat cu chirie , am inceput de la zero si acum sunt foarte ok am reusit sa mi cumpar si un apartament cu 2 camere in aprx 4 ani, dupa cateva luni fosta sotie ma cauta sa ne impacam ceea ce nu s a intamplat pt ca mi gasit echilibru singur! Un sfat prietenesc lasa te de alcool acorda i femeii divortul si reconstuieste ti viata pt ca niciodata nu e prea tarziu!
37
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920