REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Aparatura medicală pentru Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Hârșova

Aparatura medicală pentru Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Hârșova

Replica API 16 decembrie 2019 | 01:54 469

Primarul din Hârșova, noutăți despre spitalul din localitate. A fost livrată o parte din echipamentul medical destinat cabinetelor din ambulatoriu.

”Astăzi s-a livrat o parte din echipamentul medical destinat cabinetelor din ambulatoriul spitalului. Acest fapt se întâmplă, contrar tuturor dezinformărilor și încercărilor de a minimiza orice realizare ce contribuie la dezvoltarea unității medicale și de a duce în derizoriu orice proiect legat de spital, pe care le practică anumite persoane ce in loc să își aducă aportul, fie au părăsit spitalul și comentează iresponsabil, fie au altă percepție asupra noțiunii de salvare a vieții sau îngrijirea sănătății cetățenilor. Vom continua toate proiectele legate de spital, fie că unora le convine sau nu, rezultatul muncii noastre fiind în beneficiul cetățenilor orașului nostru, cât și ai localităților învecinate. Astfel, vă informez și faptul că este în curs de finalizare și heliportul, pe care, aceiași indivizi s-au grăbit, prin articole de presă nefundamentate, defăimătoare, să îl îngroape sau să îl facă nefuncțional, chiar inainte de a se naște”, a precizat pe pagina de facebook primarul Viorel Ionescu. Mai mult, acesta a dorit să facă precizări cu privire la alte proiecte. ”Tot pentru informarea trâmbițașilor mincinoși, care se lamentează, vă precizez faptul că heliportul nu este construit din taxele și impozitele hârșovenilor, ci din fonduri atrase din surse externe, ca urmare a demersurilor pe care eu le-am făcut. De asemenea, nu vreau să se considere că prin această postare doresc să primesc aprecieri ,,wow" (după cum au spus unii), pentru lucrurile pe care le fac și care reprezintă o normalitate, însă, dacă toate aceste normalități s-ar fi întâmplat în trecut, acum ne-am fi ocupat numai de proiecte ,,wow””, a conchis edilul.

Echipamente medicale din cadrul proiectului ce vor deservi cabinetele din ambulatoriul integrat al spitalului:

• echograf doppler color cu 2 sonde - cabinet chirurgie generală;

• echograf doppler color cu 3 sonde - cabinet medicină internă;

• echograf doppler color cu 3 sonde - cabinet pediatrie;

• echograf doppler color cu 3 sonde - cabinet urologie;

• echograf doppler color cu 4 sonde - cabinet obstetrică-ginecologie;

• echograf doppler color cu 3 sonde - cabinet cardiologie;

• echograf doppler portabil vascular cu cărucior neurologie.

Valoarea totală a echipamentelor recepționate este de 1.915.349 lei fără TVA (valoarea totală a contractului fiind de 4.690.000 lei, la care se adaugă TVA).

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa invete sa le foloseasca
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614