REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Apartamentele de închiriat, alternativa luxoasă a camerelor de hotel pe litoralul românesc

Apartamentele de închiriat, alternativa luxoasă a camerelor de hotel pe litoralul românesc

Replica API 14 august 2013 | 00:00 117

Cazarepelitoral.ro vă recomandă Sara Holiday

Cazarepelitoral.ro vă recomandă Sara Holiday

Litoralul românesc, în privinţa unităţilor de cazare existente, s-a diversificat foarte mult în ultimii ani. Astfel, cei care nu vor să opteze pentru o cameră de hotel din diverse motive, au la alegere apartamente situate la 200 de metri de plajă şi lângă Lacul Siutghiol. O turistă care a ales să-şi petreacă vacanţa pe litoralul românesc, în staţiunea Mamaia, spune că este pentru a cincea oară când se cazează în unul dintre apartamentele Sara Holiday şi nu ar schimba facilităţile pe care le are aici pentru o cameră de hotel. De fiecare dată, turista a apelat la apartamentele Sara Holiday, cu rezervare prin cazarepelitoral.ro. Spre exemplu, apartamentele Sara Holiday oferă aer condiţionat, ponton, piscină privată, acces gratuit la internet Wi-Fi şi parcare gratuită. Apartamentele sunt complet mobilate şi oferă vedere panoramică la lac. Luxul pe care ţi-l poate oferi un apartament de închiriat nu se poate compara cu o cameră de hotel, întrucât structura unui apartament cuprinde un living cu canapea extensibilă, bucătărie Open Space complet utilată cu veselă completă, baie cu cabină de duş, un dormitor cu pat matrimonial şi o terasă cu panoramă spre lac. Un astfel de apartament este ideal pentru 4 persoane şi preţurile diferă în funcţie de perioada în care vreţi să-l închiriaţi. Turiştii au la dispoziţie două tipuri de apartamente, Executive, între 70 şi 85 mp, şi Economy, de aproximativ 60 mp. Tarifele diferă în funcţie de perioada din sezon, între 1 iunie şi 15 iune, tariful pentru un apartament executive fiind de 65 euro pe noapte, în timp ce un apartament economy costă 50 euro pe noapte. În vârf de sezon estival, între 20 iulie şi 24 august, un apartament executive poate fi închiriat cu 120 de euro pe noapte, iar un apartament economy, cu 99 euro pe noapte. "În general închiriez apartamente de 2 sau de 3 camere, în regim de lux oarecum şi prefer să stau aici decât la hotel, sunt foarte mulţumită. Apartamentele arată mult mai bine decât hotelurile de pe litoral, iar raportul calitate-preţ este convenabil. Am ales România pentru că Bulgaria este mai mult pentru familişti, iar nouă, fiind mai tineri, ne place Mamaia, este staţiunea perfectă pentru distracţie. Eu am venit aici în iunie, în iulie şi acum şi nu mi se pare că preţurile s-au modificat, au rămas aceleaşi şi la restaurante, peste tot", a declarat, pentru "Replica", Florina Jachiţa.

Cazare la mare: rapid, simplu şi ieftin, prin cazarepelitoral.ro

Cazare pe litoral (http://www.cazarepelitoral.ro/) este un portal de turism care vă oferă posibilitatea să vă rezervaţi de la o simplă cazare pe litoralul românesc, până la vacanţe şi sejururi deosebite în staţiunile de pe litoral. Aveţi posibilitatea să alegeţi atât cazare la vile, pensiuni şi hoteluri, cât şi oferte de cazare la particulari, respectiv case, apartamente şi garsoniere. Puteţi să rezervaţi vacanţe în oricare din staţiunile Mamaia, Eforie, Costineşti, Neptun sau în oricare din staţiunile existente în lista de staţiuni de pe site. Cazare pe litoral este un portal sigur de cazare online, întreţinut de agenţia de Turism Arcadia Travel, agenţie membră ANAT şi cu o experienţă în turism de 10 ani. Mai multe detalii şi contact: http://www.cazarepelitoral.ro.

http://www.cazarepelitoral.ro/cazare-mamaia/sara-holiday-apartamente-mamaia.html

http://www.cazarepelitoral.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614