REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

APEL! PĂRINȚII vor reabilitarea URGENTĂ a locului de joacă din KM 4-5

APEL! PĂRINȚII vor reabilitarea URGENTĂ a locului de joacă din KM 4-5

Replica API 10 iunie 2021 | 11:39 1405

KM 4-5 este unul dintre cartiere Constanței care nu se bucură de prea multe locuri de joacă pentru copii. Iar, cel care există, singurul, arată ca după război. Un părinte s-a plâns de starea dezastruoasă a zonei de agrement, dar și de faptul că propriul copil s-a rănit încercând să folosească unul dintre tobogane, care era spart și avea o piatră scoasă, avertizând și alți părinți de pericolul la care pot fi expuși copiii.

Tatăl îngrijorat povestește cum, ajungând întâmplător în zonă, a vrut să își ducă copiii la un loc de joacă, și l-a ales pe cel din zona Doraly, Km 4-5. Acesta a constatat starea deplorabilă în care se află locul de joacă dar și faptul că acesta poate reprezenta un eventual pericol pentru orice copil, fiul lui cel mic suferind din cauza unui tobogan spart din care ieșea o piatră. Potrivit declarațiilor locuitorilor din zonă, la acest loc de joacă se adună seară de seară, grupuri de adolescenți ”rebeli” care au și adus locul de joacă la starea în care se află.

Locul de joacă va fi reabilitat

Contactați de către reporterii ziarului Replica de Constanța în privința acestei probleme, reprezentanții primăriei au declarat: ”Locul de joacă din Parcul Doraly va fi reabilitat anul acesta. Avem autorizație de construire pentru el și urmează să fie făcută achiziția de lucrări, nu numai pentru el ci pentru un lot de 10. Cele 10 locații unde se vor demara lucrări pentru amenajarea de noi locuri de joacă sunt: Poarta 6, Strada Arcului/Strada Progresului, Strada Progresului, bloc N1D/N2D, Strada Arcului/Strada Liliacului, Parc Doraly, Bulevardul I.C. Brătianu, Strada Solidarității, Bulevardul 1 Mai, Strada Eliberării și Zona de agrement Brizei.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IN TOMIS PLUS NU EXISTA NICIUN LOC DE JOACA FACUT DE PRIMARIE ACOLO ATI LUAT VOTURI GARLA. NUMAI BETON, MOLOZ SI STRAZI SPARTE. SAU ATI UITAT CA SI TOMIS PLUS E CARTIER AL CONSTANTEI ?
2
0
si balariile si lighioanele de langa parc nu se vad?
5
0
Reabilitam reabilitam. Nu e problema. Vreti sa punem si 2-3 serpi sau fara?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108