REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

APEL UMANITAR! Iuliana, din Năvodari, suferă de cancer la doar 20 de ani

APEL UMANITAR! Iuliana, din Năvodari, suferă de cancer la doar 20 de ani

Replica API 12 decembrie 2019 | 03:20 1041

O tânără de 20 de ani din Năvodari are nevoie de ajutorul nostru. A fost diagnosticată cu cancer și are nevoie de susținere financiară pentru tratamentul pe care-l afce la o clinică din Turcia. Tânăra este studentă la SNSPA însă, din cauza bolii, a întrerupt cursurile.

sursa foto: sperantapentruromania.ro

”Salut, sunt Iuliana Vasilache, am 20 de ani, sunt din Năvodari, județul Constanța și sufăr de CANCER la rinichi. Apelez la ajutorul fiecăruia dintre voi și vă rog, ajutați-mă să îmi pot plăti tratamentul în Turcia.

În urmă cu doi ani, chiar înainte cu câteva luni să termin clasa a XII-a, m-am simțit foarte rău, aveam o slăbiciune iar părinții mei m-au dus la medic. Niciodată înainte nu mi-a trecut prin minte că eu voi fi internată, că voi avea dureri, că voi trece prin operații… orice tânăr își face planuri de viitor mărețe. Din păcate, după mai multe analize, am fost diagnosticată cu o boală cruntă, o boală pe care ți-e frică să o rosteșți, o boală pe care nu ti-ai dori să o aibă nici chiar dușmanii tăi. În luna februarie a anului 2018 a început cea mai neagră perioada din viață mea, mi s-a descoperit o tumoare la rinichi. Atunci am început un tratament complex împotriva acestei boli și am trecut și printr-o operație extrem de complicată și dureroasă, mi s-a extirpat un rinichi cu tot cu acea tumoare de 2 kg. În tot acest timp, am continuat școala și am reușit, printre tratamente, printre spitalizări, să termin Liceul George Călinescu din Constanța. Deoarece am învățat foarte bine, am aplicat la facultate și am reușit să obțin un loc bugetar la Facultatea SNSPA (Școală Națională de Studii Politice și Administrative) din București iar primul an l-am terminat cu brio. Din păcate, corpul meu a devenit tot mai slab, lupta mea pentru viață a devenit mai crâncenă și am fost nevoită să întrerup facultatea.

În luna martie 2019 mi s-au descoperit metastaze în diverse locuri din corp. De urgență a trebuit să încep un tratament în Turcia, la clinică Medicana Internațional Istambul, unde sunt și în prezent. Din păcate costurile pentru acest tratament sunt imense. Am nevoie de ajutorul tău! Te rog, ajută-mă să mă fac sănătoasă!”, transmite Iuliana, pe site-ul sperantapentruromania.ro

Donații pentru Iuliana se pot face la Asociația Misiunea Speranța pentru România, precizând numele tinerei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614