REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

APEL UMANITAR: o mamă cu trei copii are nevoie de ajutor financiar pentru a avea un acoperiş deasupra capului!

APEL UMANITAR: o mamă cu trei copii are nevoie de ajutor financiar pentru a avea un acoperiş deasupra capului!

Replica API 15 noiembrie 2018 | 09:56 566

O mămică care crește singură trei copii, dintre care unul cu dizabilități, are nevoie de sprijin financiar pentru a putea cumpăra casa în care, în prezent, stă cu chirie. Este vorba despre o casă bătrânească, ce a fost pusă în vânzare pentru 20.000 de lei. Până în prezent, mămica și voluntarii Asociației Asociației Umanitare „Iulia Andreea Movilă” Pecineaga, care o sprijină, au strâns 7.200 de lei, dar mai este necesară o diferență de 12.800 de lei. Mămica este speriată căci dacă nu va reuși să strângă suma necesară, va ajunge în stradă cu copiii.

„Mulți dintre voi știți deja povestea Gabrielei, mămica singură cu trei băieței de 10, 7 și 3 anișori, cel de 7 ani fiind cu dizabilități. Gabriela locuiește cu copiii într-o casa bătrânească cu chirie. Cu greu și-a găsit chirie, ajutată de preotul din sat. Proprietarul dorește să vândă casa, iar Gabriela este speriată că nu va găsi o altă locuință. Cei de la asistență socială monitorizează familia și în cazul în care mămica nu va mai avea locuință, riscă să-și piardă copiii.

Acesta este motivul pentru care ne încăpățânăm să strângem diferența de 12800 de lei, cât ne lipsesc în acest moment pentru casa Gabrielei. Nici o mamă nu trebuie și nu poate trăi în lipsa copiilor ei. Știm că sunt din ce în ce mai multe cazuri cu copii în situații dificile. Că noi toți suntem răpuși de problemele cu care ne confruntăm zilnic. Dar putem, cu un pic de voință, să luam din povara Gabrielei. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai ușor și mai repede.

Dacă ești părinte, te-ai întrebat măcar o dată, ce te-ai face dacă ai rămâne fără copilul tău și ai simțit un fior care te-a cutremurat, ajut-o pe Gabriela să scape de teama aceasta. Orice sumă poate face diferența. Asociația Umanitară „Iulia Andreea Movilă”, cont IBAN: RO81RZBR0000060018278876, cu mențiunea casă pentru Gabriela”, este mesajul transmis de reprezentanții asociației. Menționăm că mămica împreună cu cei trei copilași locuiesc într-un sat din județul Tulcea.

F.B.

Sursă: Asociația Umanitară „Iulia Andreea Movilă”, Facebook

Citește: APEL UMANITAR pentru ajutarea unei mămici cu trei copii, pentru a nu ajunge în stradă, în prag de iarnă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce a facut copii? Sau a fost rapita de extraterestri si ramasa insarcinta de 3 ori ?
0
0
fumeaza???sa-i dam si niste tigari...tin de cald...
1
4
Da. Nu apare nici un neofit dumnezeiesc - preafericit sa-i binecuvanteze cu ceva de haleala pe nefericitii astia?!! Au cheltuit banii de haleala pt medalia Simonei? " ban la ban si paduche la tigan"
1
1
Patriarhul daniel,ips teodosie, baaaaa nu vedeti cazul femeii???? Ce asteptati? Ajutati femeia asta,nemernicilor. Pt burtile voastre,pt principi violatori si principese sterpe sunteti pregatiti sa cheltuiti banii sa le faceti slujbe ca in basme.Pana cand vor cere romanii ajutor pt o locuinta la copii de la imbuibatii care cersesc fonduri si care doar promit ca ajuta dar nu o fac?!!
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102