REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

APEL UMANITAR! O TÂNĂRĂ de 23 de ani are nevoie de AJUTOR!

APEL UMANITAR! O TÂNĂRĂ de 23 de ani are nevoie de AJUTOR!

Replica API 25 octombrie 2020 | 22:12 4198

Lisiana Gabriela Angheluță, o tânără de 23 de ani din localitatea Cumpăna are nevoie de ajutorul celor care sunt dispuși să facă acest lucru. Aceasta a aflat în urmă cu patru ani că suferă de o boală crâncenă... cancerul. În campania umanitară formată pentru a o ajuta pe tânără este implicată și Mariana Gâju, primarul localității.

„Sunt situații care ne lasă fără cuvinte. Sunt povești care ne marchează profund și oameni care trăiesc suferințe de neimaginat.

Vă împărtășesc astăzi, cu sufletul sugrumat de durere, situația și povestea cutremurătoare a unui copil de numai 23 de ani, o tânără locuitoare a comunei noastre, care luptă pentru viață, cu o boală cumplită. Lisiana Gabriela Angheluță trăiește de patru ani cel mai negru coșmar.

A fost diagnosticată în 2016 cu CARCINOM HEPATOCELULAR FIBROLAMELAR, un tip ce cancer foarte agresiv ce i-a pus pe pauză tot viitorul, toate planurile, visele, proiectele, speranțele și a condamnat-o la o suferință greu de dus pentru un copil fraged și firav. Lisiana a fost operată în 2016, iar medicii au fost nevoiți să-i extirpe rinichiul drept și lobul ficatului. A urmat 9 luni de chimioterapie la Cluj și alți 2 ani de tratamente grele, epuizante și costisitoare la Fundeni, care însă nu au dat rezultatele dorite. În 2019 a fost operată din nou, iar pentru a o salva, medicii i-au extirpat ovarele, uterul, o parte din colon, tumorile din abdomen si pelvis.

Când Lisiana credea că a învins boala, coșmarul a devenit și mai negru. Cancerul a recidivat, și mai agresiv și a băgat-o în comă. Și al doilea rinichi ia cedat, iar medicii i-au montat un tub de nefrostoma prin care să poată urina. O dată la 3 luni, Lisiana trebuie să meargă la o clinică privată pentru a-i fi schimbat acest tub, iar costurile ajung la mii de lei, iar Lisiana nu le mai face față.

Câtă suferință să mai încapă într-un corp și suflet de copil? Cât să mai poată duce singură această boală?

Astăzi ar fi trebuit să fie o zi plină de speranță și vise frumoase pentru Lisiana, căci este ziua ei de naștere! Dar este o zi tristă, plină de durere, suferință și neputință, dar cu toate acestea, tânăra nu și-a perdut speranța și credința în Dumnezeu.

Oamnei dragi și cu suflet uriaș, Lisiana are nevoie de tot ajutorul nostru și știu că de-a lungul anilor, am avut alături oameni binevoitori, care au ajutat și sprijinit sute de cazuri grele din comuna noastră. Cu suflet de mamă, de bunică și de om vă cer să ne solidarizăm pentru Lisiana, să-i întindem o mână de ajutor. Are nevoie de familia ei puternică, Cumpăna! Știu că se poate, am încredere în voi toți!

Vă mulțumesc pentru fiecare act de solidaritate de care ați dat dovadă de-a lungul anilor!”, a transmis Mariana Gâju.

Acesta este contul în care puteți dona:

Cont RON: RO62 INGB 0000 9999 0995 7815

Cont EUR: RO53INGB0000999910814099

Titular : Angheluță Lisiana Gabriela

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Idiotul dracu! Jeg ordinar. Cacat de om ce esti!
1
0
Ba baietii au vorbit urat, dar nu au mintit e destul de urata dar suficient de buna de pula
1
0
Mai bine va aruncati de pe un bloc, ca asa e mai bine pentru toti
4
0
Pt. toti dobitocii precum Relu sau wed, ar fi bine sa va rugati sa nu fiti in locul ei. Sa va fie rusine scursuri ale societatii! Daca nu poti face un bine, macar nu arunca cu vb. grele.
8
1
E buna de pula.
3
15
ptr ca este din Cumpana , fam gaju fiind f bogata , ar putea sa doneze si ea ceva...
8
1
pt wed.esti un dobitoc fara creier.mars la gunoi boule
16
1
Esti un mare dobitoc,nu-ti doresc sa treci prin ce a trecut si trece Lisa! Asa de usor e sa judecam pe altii,dar pe noi nu ne vedem! Mai bine pune mana si doneaza ,poate devii mai bun si nu mai vezi nici uratenia ta!
23
3
Nu ne pasa e urata, se descurca ea sau la produs !!!!
9
36

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218