REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

APEL UMANITAR. Tânăr din Constanţa, ţintuit la pat cu dureri groaznice

APEL UMANITAR. Tânăr din Constanţa, ţintuit la pat cu dureri groaznice

Replica API 28 mai 2018 | 22:47 354

Un tânăr din Constanţa are nevoie de sprijinul comunităţii pentru a strânge banii necesari realizării unor investigaţii medicale într-o clinică din Turcia. Tânărul Ionuţ Sabin Ciobanu este ţintuit într-un pat, cu dureri teribile, de aproximativ trei ani.

Mama lui, Carmen Ciobanu, povesteşte că în 2015 fiul ei a fost internat în mai multe rânduri şi operat, în Bucureşti, după ce a fost diagnosticat cu scolioză juvenilă. Intervenţiile chirurgicale însă nu au rezolvat problema, ci mai mult au agravat-o. Acum, tânărul resimte dureri groaznice mereu, nu suportă nici măcar hainele pe el şi este nevoit să îşi petreacă timpul întins pe un pat.

„A fost operat de scolioză juvenilă, iar de atunci nu se mai simte foarte bine. Mai exact, l-a pus la pat şi nu ştim care este cauza. Are un implant, două tije şi 20 de şuruburi. A ajuns de nu mai suportă hainele de el” spune Carmen Ciobanu, disperată.

Speranţa lor este că vor găsi răspunsuri la o clinică din Turcia. Numai drumul, însă, în condiţii speciale, îi costă 10.000 de euro, bani de care nu dispun.

Ionuţ Sabin Ciobanu este elev al Liceului Teologic Constanţa, iar în prezent este şcolarizat la domiciliu.

Cei care doresc să ajute o pot face donând, după posibilităţi, în contul deschis la Banca Transilvania, agenţia Tomis, pe numele tânărului Ciobanu Ionuţ Sabin, cod IBAN: RO07BTRLRONCRT0375807601.

F.B.

https://stirileprotv.ro/stiri/social/un-elev-din-constanta-are-nevoie-de-ajutor-ionut-a-ramas-imobilizat-dupa-o-operatie.html

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai politizati ba orice, fiv-ar politica naibi sa va fie! Aici e vorba de un om care sufera la o varsta mult prea frageda de ceea ce multi numim "iad, cel mai mare cosmar". Nu e vorba de politica! Da-i incolo pe-aia de la putere ca oricum nu aveti voi cum sa schimbati nimic vreodata. Majoritatea dintre voi sunteti zero balat la politica si la ce se intampla in tara asta in general. Sunteti in mare spalati pe creier de televiziune, de ce se zice acolo. Faceti ceva ca sa ajungeti si voi la 10000 de euro salariul ca sunt convins ca daca l-ati avea, v-ar durea-n paispe de astia ca voi care come
0
1
10000 euro e salariul unui parlamentar cu diurna si sporuri...
2
0
reactia ministrului muncii , care este?, deoarece rezultatul acestor nenorociri alartin in totalitate acestor nemernici cocotati in fruntea tarii si care o tin una si buna'' am fost alesi in mod democratic, da nemernicilor corect, dar incorecta este imbuibarea in care va lafaiti in oglina cu vietile distruse a mii si mii de romani. Sper sa dati socoteala, cu totii, si, incolonati ,sa pasiti pragul puscarie si nu oricum ci pe viata
2
1
Astea sunt cu probleme nasoale frate. Sa stai la 17 sau cati ani are baiatul asta, la pat, cu dureri crancene de-ti vine sa iti pui capat zilelor. Fara sa te poti misca, daca ridici un deget sa te ia cu durere intepatoare care tine parca o eternitate. Da, astea-s probleme reale nu politica voastra de 2 lei, nu ca nu gasesti un loc de parcare, nu ca ti-a dat cineva block pe facebook...
4
0
Unde s a ajuns. Ce invata copiii acolo? Mergeti ma la scoli normale, omenirea se indreapta catre evul mediu
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920