REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

APELUL în DOSARUL afaceristului VINȚEANU, programat în 2021

APELUL în DOSARUL afaceristului VINȚEANU, programat în 2021

Replica API 17 noiembrie 2020 | 00:20 4644

Se judecă apelul în dosarul în care afaceristul Mircea Vințeanu are calitate de victimă. Însă, cauza a fost amânată din cauza lipsei de apărare. Următorul termen în proces a fost fixat pe 14.01.2021.

Mircea Vințeanu/Nicolae Florin Toma

Cum s-a petrecut totul

Precizăm că, în fața magistraților, persoana vătămată a relatat că a mers la sediul firmei de pe Aurel Vlaicu, în contextul ridicării autoturismului de către Poliția Locală pentru parcare neregulamentară. Cu acest prilej, i s-a înmânat un exemplar al procesului –verbal de constatare și aplicare a sancțiunii contravenționale a avertismentului, întocmit de polițiștii locali care erau la fața locului. Sub pretextul recuperării cheilor de acces în locuință pe care le lăsase în interiorul autoturismului, șoferul a intrat în autoturism și a refuzat să coboare, intenționând să plece din parcul auto.

Scandal

Angajații au refuzat să îi permită ieșirea, întrucât nu achitase și contravaloarea serviciilor prestate, separat de sancțiunea contravențională, și astfel s-a iscat un conflict verbal între părțile implicate. A sunat la 112, la fața locului a sosit un echipaj de poliție din cadrul Secției 4 Poliție, care, spune el, nu a aplanat conflictul, din contră, în prezenta agenților de poliție, unul dintre angajații, identificat ulterior în persoana administratorului societăți, în speță, Nicolae Florin Toma, a folosit un spray iritant-lacrimogen în direcția sa. După acest moment, i s-a permis să părăsească incinta parcului auto, la volanul autoturismului său iar, după scurt timp, aceasta a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, în urma leziunilor suferite prin folosirea acelui spray.

Toma Nicolae Florin, Anghel Robert și Petrescu Vasile au fost trimiși în judecată pentru purtare abuzivă, iar instanța de fond i-a dat o amendă penală lui Toma, ceilalți primind doi ani cu suspendare. Acum se judecă apelul.

Citește și: Polițiști ACUZAȚI de ABUZ în SERVICIU în dosarul în care victimă este afaceristul Vințeanu!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce bucurie ca prostanacii astia cu ridicari de masini si-au luat-o. Ma bucur pentru oras, pentru ca exista un precedent, pentru ca capusele astea de ridica sa poaata disparea.
0
0
Toma, un pui de machidon din palazu mare, sa facut si el mare. Mai zdreanta, te baga la inaibtare si tu te crezi mare interlop. Mars la munca mai ficior al papu, tactu un hot de barman pe vremea lu impuscatu
5
2
Are 5 procese pentru furt pt ca a dat tepe imobiliare la greu. Chel si plin de bube se duce seara de seara la prostituate
3
1
Afacerist...chiar asa....
2
1
Mircea Vinteanu e un mincinos si un scandalagiu. Ma surprinde ca inculpatii nu au putut dovedi ca el i-a agresat mai intai.
10
1
Toma gura urat mirositoare
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108