REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

APLICAȚIA pentru AUTOBUZELE din Constanța a fost ÎMBUNĂTĂȚITĂ

APLICAȚIA pentru AUTOBUZELE din Constanța a fost ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Replica API 30 iunie 2020 | 23:19 1463

Aplicația CT BUS de planificare a călătoriei a fost actualizată. Compania de transport în comun a lansat aplicația în luna ianuarie, un ghid de călătorie disponibil pe telefoanele mobile, cu instrucțiuni pas cu pas, de la cea mai apropiată stație de autobuz până la cea mai simplă metodă de a ajunge la destinație. Aceasta a fost concepută pentru a face transportul public ușor de utilizat, atât în municipiul Constanța cât și în stațiunea Mamaia și oferă toate informațiile necesare pentru a ajunge la destinația propusă.

O nouă aplicaţie CT BUS

Cu ajutorul sugestiilor și observațiilor primite de la utilizatori, CT BUS pune la dispoziție o nouă aplicație, cu un design intuitiv și un meniu reconfigurat pentru o accesare mai rapidă: aveți la dispoziție timpii reali de sosire în stație a vehiculelor, o hartă a punctelor de vânzare a biletelor și abonamentelor, hărți cu toate stațiile din imediata apropiere, instrucțiuni de călătorie pas cu pas, dar și notificări despre situațiile neprevăzute apărute în trafic. În plus, aplicația CT BUS vă poate redirecționa, cu un singur click, către aplicația MobilPay, cu ajutorul căreia puteți cumpăra cu cardul bancar bilete sau abonamente.

Aplicația CT BUS este disponibilă pentru Android și IOS

Cu ajutorul aplicației CT BUS puteți vizualiza: primii 3 timpi reali de sosire în stație a vehiculelor de pe fiecare linie; timpii estimați de sosire în fiecare stație a tuturor liniilor de transport, pe parcursul întregii zile; istoric al destinațiilor căutate, pentru a putea accesa rutele preferate direct din selecția de stații și a le putea căuta în lista dedicată; o hartă a punctelor de vânzare a biletelor și abonamentelor din municipiul Constanta.

Aceasta cuprinde punctele de vânzare proprii, ale distribuitorilor autorizați, cât și programul de lucru al acestora; toate stațiile din imediata apropiere, printr-un sistem interactiv de hărți ce detectează locația utilizatorului, cele mai apropiate stații de autobuz și toate autobuzele ce trec prin fiecare stație; instrucțiuni de călătorie pas cu pas, cu îndrumare în timp real, din punctul A în punctul B; cele mai recente notificări: schimbare de direcție, traseu închis sau dificultăți în trafic, rute alternative; de asemenea, prin intermediul aplicației, pe care o puteți seta să ruleze în limba engleză, aveți posibilitatea să achiziționați bilete de transport public prin SMS.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo! Felicitari!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614