REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

„Apocalipsa”, întâmpinată în patru acte şi cu zâmbetul pe buze, la Constanţa

„Apocalipsa”, întâmpinată în patru acte şi cu zâmbetul pe buze, la Constanţa

Replica API 30 iunie 2017 | 00:00 1012

O parte din distribuția „Trăsniților” va avea parte în această vară de o „Apocalipsă” în patru acte la malul mării. Livia Taloi, Lavinia Stoica și Constantin Zamfirescu vor fi pe scena Casei Culturii a Sindicatelor din Constanța miercuri, 5 iulie 2017, ora 20.00 unde va avea loc premiera piesei de teatru Apocalipsa în patru acte, o comedie cinică ce va satisface cu siguranţă pofta de a satiriza mult prea mediatizatul sfârșit al lumii, care de câteva secole bune se tot lasă aşteptat.

Spectacolul se bucură de o distribuţie care garantează succesul comediei Apocalipsa în patru acte: Livia Taloi, Lavinia Stoica, Veronica Bâtcă, Constantin Zamfirescu, Alin Brancu, Jean Lemne şi Cristi Simion. Pe toţi îi cunoaşteţi de peste zece ani de pe micile ecrane, unii fiind interpreţii personajelor notorii din serialul Trăsniții, difuzat de Prima TV, câştigător al titlului de “cel mai longeviv sitcom din lume”, acordat de Guinness World Records în toamna anului 2015. Regia este semnată de Melia Cerchez, textul de Melia Cerchez şi Livia Taloi.

În această piesă patru tablouri pline de haz, patru variante de abordare a unui eveniment unic: catastrofa care va nimici Terra. Un act ne va arăta cum se reaşează valorile morale în plină criză. Pentru aceasta vom merge într-o familie de etnie rromă, macinată de dileme existenţiale. Alt act ne va descrie transformarea vieţii de cuplu şi secrete bine păstrate care vor ieşi la lumină. Altul ne va înfaţişa o spovedanie inedită. Întâlnirea viziunilor religioase diferite poate fi amuzantă când are loc în ceasul din urmă. Ultimul act ne va pune în faţă dilema fundamentală: “oare e bine sau rău să vină sfârşitul?”, asta și pentru că vom fi martorii pregătirii unei nunţi foarte asemănătoare cu... apocalipsa însăşi.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102