REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Aproximativ 900 kilograme de peşte şi plase de pescuit, confiscate de poliţiştii de frontieră

Aproximativ 900 kilograme de peşte şi plase de pescuit, confiscate de poliţiştii de frontieră

Replica API 16 iulie 2019 | 00:00 145

Poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, în data de 15.07.2019, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Enisala, au oprit pentru control un autovehicul înmatriculat în România condus de cetățeanul român R.L. în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că persoana în cauză nu posedă permis valabil pentru a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, în urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 880 kilograme peşte, din specia fitofag, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale şi unelte de pescuit de tip avă în lungime totală de 900 metri. Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării. În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „deţinere, transport sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi a altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori a produselor din peşte”, „producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial” şi “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si la Macin se braconeaza la greu.Ce sa va mai spun de Carcaliu sau de Turcoaia! Da baietii sunt acoperiti ca astia de la jandarmerie sau frontiera se iau de unditari iar pe cei care dau cu dinamita ,curent ,butelii ,carbit nu i mai vad.intre km 37 si 41 pe bratul macin sunt km de pripoane.rusine ,ca ii aparati doar pe infractori
0
0
Eu nu stiu daca braconier este si ala prins cu undita si trei kg de peste si ala prins cu aproate o tona si scule de pescuit care au un kilometru lungime pentru ca nu e avelasi lucru.
2
0
Arestati-i pe braconieri si inchideti-i in celalalt colt al tarii, sa nu se mai intoarca!
1
0
se braconeaza la greu si organizat ca mafia italiana. nenorocitii sunt si inarmati, cand au ocazia aduc si prafuri din Columbia
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218