REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

„Apucăturile” unui taximetrist din Constanţa: "agaţă" barmaniţe şi le violează

„Apucăturile” unui taximetrist din Constanţa: "agaţă" barmaniţe şi le violează

Replica API 10 august 2017 | 00:00 653

Doar ce a ieşit din puşcărie

Doar ce a ieşit din puşcărie

sursa foto: wonderslist.com

O tânără în vârstă de 17 ani a fost agresată sexual de către un bărbat în vârstă de 41. Minora scăpase de la serviciu, chemând un taximetru pentru a ajunge acasă. Numai că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru fată, după cum ar susține ea. Cert este că suspectul a ajuns după gratii. El a mai fost condamnat pentru o faptă similară, petrecută la cumpăna anilor 2012 – 2013.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de viol, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au depistat pe Vasile Paraschiv, în vârstă de 41 de ani, din orașul Ovidiu – județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, în noaptea de 6 spre 7.08.2017, o tânără, care lucrează la un restaurant/terasă de pe raza municipiului Constanța, la finele orelor de program, a chemat un taximetru pentru a ajunge la domiciliu. Pe drum, a intrat în vorbă cu taximetristul, acesta propunându-i să vină la el acasă pentru a consuma un pahar cu whisky. Zis și făcut. Vasile a cumpărat o sticlă de pe drum și apoi au decis să meargă la un hotel, alegând ca destinație Minion de pe Dezrobirii. Numai că acolo individul a avut și alte pretenții, astfel că a întreținut raporturi sexuale normale și orale fără consimțământul victimei, aceasta precizând că ar fi mers cu el pentru a se cunoaște mai bine, după care persoane din anturajul fetei au precizat că a fost forțată și amenințat de către individ la modul: "Dacă te zbați sau țipi până în cameră, te omor!". Se pare că fata este din mediul rural și locuiește în municipiu la o mătușă. Însă, ancheta va scoate la iveală cum s-au petrecut faptele. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, iar la data de 8.08.2017 a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. Menționăm că individul nu este la prima abatere, el mai fiind cercetat pentru viol și în 2013. Totul s-a petrecut la cumpăna dintre anii 2012 şi 2013, într-un hotel din zona Taberei Năvodari. O tânără de 21 de ani, care lucra la un bar din zona Faleză Nord, a fost acostată de respectivul bărbat, cu care se şi cunoştea de altfel, el fiind taximetrist. A urcat în mașină, însă a fost dusă la un hotel. Acolo, ea susţine că a fost ameninţată şi violată. După ce a reuşit să scape, aceasta a sunat direct la Poliţie, Vasile Paraschiv fiind arestat. A fost condamnat și a executat din pedeapsă 3 ani, fiind eliberat condiționat în 2016.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Slobozul ce se fute toate curvele pe varianta,sa fie in shaorma ta,taica!
1
1
nu sa u inteles la bani.saraca,o fi inteles ca merge sa ii coasa nasturii de la camasa.
4
1
Cei mai prosti taximetristi sunt cu nr de ima RBT niste incepatori fara atestate si sefu lor ii angajeaza ca el are relati si nui prob . In rest domnisoara asta pare a fi pe trb ce cauti la hotel si ea avea nr lui de tel la chemat personal
1
0
mah, chiar de e nevinovat la faza asta, cum de a fost condamnat prima oara pt viol? si eliberat conditionat? oare prima fata violata ce parere are? tot minora curva era sau o fata obisnuita. dreptatea divina bate judecatoria.
2
0
domnisoara a acceptat invitatia la un pahar de whisky , o tigara si o cafea , intr-un hotel . Era constienta din start ca daca urca in camera de hotel merge la futut . Ce vina are taximetristul ? a invitat-o , a acceptat, atat. Vina lui este alta , obosit fiind , ori nu a futut-o bine , ori nu a achitat onorariul pt prestatia domnisoarei .Invatare de minte , sa stie ca e saracie in taximetrie , sa se orienteze catre alti barbati .....
11
0
Gagica s-a dus la futut, clar, probabil nu sau inteles la pret
16
1
Nu vreau sa dau cu pietre dar cum sa te duci sa te cunosti mai bine laun pahar de tarie cu unu care ar putea sa-ti fie tata ? Asta nu inteleg . Fapta este oricum reprobabila si trebuie pedepsita. Pacat ca nu-i castreaza pe nenorocitii astia !
11
1
Asta nu e taximetrist. E un tigan borat angajat probabil la firma lu preotul ala satanist care are containerul ala la Macul rosu si vrea sa faca biserica in parcare in tomis 3. Sunt 3 frati "preoti", doi practica preotia si unul o da pe bagabonteala in Constanta. TAV au la masinile de taxi si firma lor se numeste "Tom si jerry". Va dati seama cat de penali sunt. Evitati taxiurile cu numarul CT --TAV
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102