REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Arafat: „S-ar putea să fim rugați să luăm măsuri mai dure, măsuri care s-au luat în starea de urgență“

Arafat: „S-ar putea să fim rugați să luăm măsuri mai dure, măsuri care s-au luat în starea de urgență“

Replica API 6 octombrie 2020 | 21:45 2246

Raed Arafat, secretar de stat în MAI și șef al DSU, a declarat, marți seara, că dacă va continua să crească numărul de infectări, autoritățile vor fi nevoite să ia noi măsuri de restricție, similare cu cele din starea de urgență.

Raed Arafat

Arafat spune că România se apropie de ”un prag foarte periculos” și consideră că numărul de noi infectări a crescut din mai multe motive, printre care campania electorală și alegerile locale.

”A fost deschiderea școlilor, campania, alegerile, deschiderea anului universitar. Noi ne-am așteptat la o creștere, dar ea trebuie controlată. Nu o putem controla decât aplicând anumite reguli și restricții pentru o perioadă definită de timp.

Nu luăm în calcul închiderea mall-urilor. Nu am stat să vedem de la ce cifră introducem lockdown în București. S-ar putea să fim rugați să luăm măsuri mai dure, măsuri care s-au luat în starea de urgență, de la limitarea ieșirilor la altele. Nimeni nu poate să promită că nu o să luăm alte măsuri, dacă lucrurile se agravează.

Ne apropiem de un prag foarte periculos, care ne va obliga să luăm anumite măsuri.

Dacă se vor organiza alegerile, nu trebuie să se întâmple ce s-a întâmplat acum, după vot, cu petreceri cu sute de oameni, 4-500, care nu purtau mască.”, a declarat Raed Arafat, în emisiunea ”România9”, realizată de Ionuț Cristache, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu imi explic explozia de cazuri. La scoala, copiii si profesorii poarta masca, la magazin oamenii poarta masca, la alegeri oamenii purtau masca. Daca to ne infectam in halul asta, macar renuntati la obligativitatea purtarii mastii. Si-asa ne infectam intr-un ritm ametitor!
2
0
Bai arabete imputit, vezi sa nu ti-o iei in bot!
1
0
cum plm ma,adicalimitati iesirile,da' nu inchideti mallurile?!pai futute'n git de imbecil....asta e logica?unde m se aduna gloata,?la mall!in baruri,in restaurante....dute'n plm cu basinile tale imbecile! cine m sa te roage sa iei masuri mai dure!?
5
0
e cam ascultataor virusul asta ,...ne-a lasat sa alegem si apoi canci..fi-v-ar bataia de joc de cap sa va fie de manipulati
8
0
mancatear ciuma sa te manance ati bagat lumea in foame la 100cazuri si acum la 2500 va ganditi daca dati stare de urgenta...
8
0
pune capul la treaba dc pana la alegeri nu erau cazuri multe si dupa au sarit imediat , asta ne da de gandit
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614