REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Arafat spune că Dragnea nu vrea demiterea sa

Arafat spune că Dragnea nu vrea demiterea sa

Replica API 30 ianuarie 2017 | 00:44 388

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, în cadrul unei emisiuni tv, că a avut o discuție telefonică cu liderul PSD, Liviu Dragnea, care l-a asigurat că dorește să ducă sistemul de intervenții în situații de urgență mai departe.

"Joi am avut o discuție telefonică cu dânsul, după ce au apărut toate aceste zvonuri și articole interesante, unele dintre ele care ziceau... că gata, se debarcă Arafat, am avut o discuție telefonică cu dansul în care, exact invers, el a zis că dorește să ducă sistemul mai departe și să-l dezvolte pe conceptul care acuma... merge dezvoltarea sistemului și că urmează să avem o discuție mult mai aplicată pe acest aspect", a afirmat Raed Arafat la Digi24.

Întrebat dacă Liviu Dragnea vrea să-l demită, Raed Arafat a răspuns că nu și a vorbit despre aspectul din programul de guvernare privind achiziționarea a 3.000 de ambulanțe la sate.

"A fost o discuție la un moment, care s-a clarificat ulterior pe aceste ambulanțe. (...) N-am discutat cu dânsul acest aspect.

Proiectul inițial, când a fost o discuție pe el, a fost o discuție că vor fi ambulanțe de urgență, asta am înțeles atunci. Ulterior, din discuția pe care am avut-o cu ministrul Sănătății și cu alți colegi, am înțeles că este vorba de un concept pe transport și pe consultații. Nu știu mai mult, aici trebuie discutat cu Ministerul Sănătății, acolo unde este conceptul, acolo unde este aplicarea proiectului. Din ce am înțeles, proiectul respectiv nu va impacta partea situațiilor de urgență și a serviciilor de intervenție de urgență", a mai declarat Arafat, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce uiti tu sa spui este ca intre Arafat de atunci si Arafat de acum este o mare diferenta! Adica, cel de acum si-a dat arama pe fata si a dovedit ca este un ciolanar si un parsiv!
0
0
muistule , de cand mortii ma-tii de mos handicapat sugi tu pula psd-ului fara sa te speli pe dinti ?
0
3
In primuil rand ,Arafat a gandit si pus la punct SMURD incepand cu cateva salvari amarate in Tg, Mures,ca apoi sa se lupte cu toti labagii din guvernele tarii si cu mafiile pentru dezvoltare. Omul asta a facut ce nici in roman nu a gandit macar si acum toate bestiile il critica. Iar cu comentatorii idioti nu e nimic de facut,ei raman incarcerati in molozul din creierele lor si nici SMURD-ul nu-i mai salveaza. Apoi,accidentele nu le face SMURD ci unii neglijenti,,,gheorghe''dobitocule ! Unii ca tine isi dau foc la casa,se imbata si se urca la volan,porcule si ei sunt vinovati,nu ISU sau SMURD
1
0
Dl arafat trebuie sa-si dea demisia nu sa fie schimabat de teroristul dragnea.De cand acest aventurier este la conducerea smurd ,isu sau produs multe incidente grave.
0
1
Avem si noi europenii nostri.
1
0
Ia sa vi-l pupati in cur pe araboi!
1
3
Bai prostanilor, daca nu era Arafat si acum interventiile de urgenta se faceau cu alea 3 MiL-uri obosite de la interne. Elicoptere din 1900 toamna cu resursa de zbor depasita. Omul asta s-a zbatut si a pus la punct un sistem de urgenta pe care politrucii nostri nu l-ar fi facut in veci, cu elicoptere, senilate si avioane. In plus e centralizat si integrat cu dispeceratul ISU, asa ca intervin mai multe forte o data la nevoie. Va doresc sa aveti parte de un sistem de urgenta privat. Va garantez ca daca scapati in prima faza, o sa muriti de inima cand o sa primiti factura. Varzailor.
2
0
multa lume proasta in tara asta. Arafat a facut ceea ce sutele de parlamentari, in 27 de ani de democratia cur_ului nu au facut nimic, dar SMURD e o realitate si face mult mai mult decat restul. Vorbesc vacile cretine despre ce nu au habar.
6
0
Dragnea va intelege ca trebuie sa te tifleasca ..... gropar nenorocit ce esti....
0
6
Ddu-teeeeeeee
3
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102