REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Arafat trece la AMENINȚAREA elevilor: „Nu vrei să porți mască? Ieși afară!“

Arafat trece la AMENINȚAREA elevilor: „Nu vrei să porți mască? Ieși afară!“

Replica API 9 septembrie 2020 | 08:27 2841

Șeful DSU, Raed Arafat, susține că cel mai greu o să fie în perioada următoare cu elevii care au trăit într-un mediu în care au existat opinii negaționiste, fie că vorbim de familie, prieteni sau cunoscuți. „E clar că la început va fi greu”, a spus Arafat.

Raed Arafat

„Regulile se respectă prin educație, prin recunoașterea riscului. Faptul că recunoaștem că există un risc și știm care sunt regulile ne ajută să ducem riscurile la minim. Asta înseamnă începerea școlii și nu numai a școlii, dar și a activităților de lucru, pentru că sunt multe lucruri care încep acum.

Copilul va înțelege regulile dacă i le explicăm. Mai greu va fi cu cei care au stat într-un anturaj care nu recunoșteau existența virusului. La fel se va comporta în școală dacă părinții sunt negaționiști.

Profesorii poate sunt cei mai în măsură să știe cum se comportă elevii în școală. Clar că sunt unii care nu vor respecta, dar revine rolul școlii să explice și să impună regulile. Dacă școala impune ferm regulile atunci copilul înțelege că trebuie să le respecte. Copilul trebuie să vadă exemplul la școală și acasă.

Unele canale au promovat că nu e bună masca, deci e clar că acest lucru face mai greu. Elevii au internet și văd aceste postări.

E clar că la început va fi greu. Nu vrei să porți mască? Ieși afară! Va conta foarte mult ce a auzit copilul de la anturajul lui.

Copilul ar putea să fie vector de transmitere în familie. El este, totuși, scutit de manifestarea gravă a acestei boli.

Poate că la universitate va fi mai ușor. Sunt de exemplu două exemple la Facultatea de Medicină: cursurile și pratică. Medicina nu o poți face online. Sunt meserii pe care nu poți să le înveți online. La un moment dat trebuie găsită o modalitate. E o provocare acest lucru.

Noi încă suntem în fața unei boli, dar știm totuși puțin. Orice boală o descoperi pe parcursul unor mai multor luni și ani și să apuci să corelezi informații despre boală”, a declarat Raed Arafat la Digi24, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Arahat este un personaj sinistru si nociv pentru aceasta tara! Un rahat cu ochi care nu a fost in stare sa gestioneze nici o situatie de criza!
3
0
Cand am vazut cum se filma Firea cu copilasii aia speriati la gradinita cu masti cu dezinfectant si parbrize custi si mai vad si aici niste retardati slugoi pai atunci inteleg ca aia care au plecat nu se vor mai intoarce si nici copii lor
3
0
Numai. La. Noi. E. Nebunia. Asta. In Anglia. Nimeni. Nu. Poarta. Masca
4
4
Oare ce anume l-a schimbat pe Arafat? De la o vreme e altul...
5
2
Mult spus amenintare. Prost spus.
3
2
Nu Arafat conduce. Nu este el responsabil de proasta gestionare a situatiei economice si medicale a Romaniei. PNL este responsabil impreuna cu kwj usr si plus. Asta este scos doar in fata cu cate o declaratie controversata doar ca sa se abata atentia de la Johannis Citu Orban Turcan Tataru Anisie Bode Vela...astia sunt nenorocitii. Daca ar fi fost vinovat Arafat l ar fi mazilit de mult. Il tin de scut si pentru a l face responsabil de dezastru daca va fi nevoie de tras cineva la raspundere. Si el stie dar nu si face probleme pentru ca va disparea inainte de a incepe circul. Sunt deja stabilite
3
0
Nu meritati un om ca el, voi care aveti in secret orgasme cu Dancila
1
6
bai chelule ... ma irit la masca nu fii nesimtit da te n pula mea
9
7
E o regula simpla : cand intri intr o casa respecti regulile casei.
7
13
De aceea am ajuns cum am ajuns...nu respectam reguli,legi,etc...
10
13
Arahat, la kkt !
13
10
Sa ameninti la tine in tara!Port masca pt.ca sunt responsabil,nu ma dai tu afara din scoala,ca nu e a lui tac-tu!Ar trebui demis in secunda doi pt.declaratia asta! Te-ai cam invechit pe postul ala, sper sa te miste cineva cat de curand!
18
8
Tu vorbesti de copii mai harap homosexual ?!?!?!
18
10
Ion de jos e un prost.
8
20
In UK s a inceput scoala de la 1 septembrie nici un copil nu e obligat sa poarte masca si nici nu se poarta asa ceva in scoli
28
10
Cita medicina stie el stia si bunica,toti Arabii si Grecii pe timpul lui ceasca erau cu examenele aranjate,Basescu are dreptate cind spune ,Arafat niciodata nu e vinovat,intodeauna are scuze.
22
6
araboiu trebuie demis altfel il demitem noi si e mai rau
18
8
Nebunule, cum poti spune asta ? Dar lasa ca a facut Werner politia scolii si sa vezi ce le pune vocancul in ceafa la copii daca nu poarta masca si mai apoi daca nu sunt vaccinati..dictatura este pe etape nu deodata..
25
6
Iesi tu afara arabule. Mortii matii de sluga galbena
25
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102