REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ARBIDOL Max, la LIBER pe NET cu voie de la... COVID!

ARBIDOL Max, la LIBER pe NET cu voie de la... COVID!

Replica API 7 decembrie 2021 | 20:32 2773

,,Vând Arbidol Max 200 mg, produs rusesc”, sună un anunț pe un grup de pe rețelele de socializare. Asta, deși este strict interzisă comercializarea Arbidol, fiind un medicament neautorizat în țara noastră, conform Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România. După Favipiravir și Ivermectina, românii care se tem de SARS-COV 2 au început să achiziționeze în disperare Arbidol. Vă reamintim că și Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, solicita autorităților să îi permită distribuirea acestora în farmaciile din România.

După Favipiravir și Invermectina, constănțenii care se tem de infectarea cu temutul virus au început să achiziționeze în disperarea și antiviralul Arbidol, chiar dacă acest medicament este neautorizat în țara noastră, conform Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România. Pe unul din grupurile de pe o rețea de socializare, un bărbat a postat că vinde medicamentul, iar cei ce doresc să-l achiziționeze sunt invitați să-l contacteze în privat.

Iată cum sună anunțul bărbatului ,,Vând Arbidol MAX 200mg produs rusesc. Foarte bun pentru provocările actuale. Produsul este original, cumpărat din farmacie. Pot trimite oriunde în țară prin curier. Aștept mesajul dumneavoastră în privat. Valabil până în 09/2023.” De asemenea, bărbatul le recomandă posibililor cumpărători și modul de administrare al medicamentului ,,Modul de administrare: Pentru tratament - 4 ori pe zi (după 30 minute de la luarea mesei) timp de 5 zile, Profilactic - în cazul contactului cu infectatul - 1 pe zi timp de 10-14 zile, În timpul epidemiilor - 2 ori pe săptămână timp de 4 săptămâni.”.

Gigi Becali a solicitat autorităților să îi permită distribuirea antiviralelor în farmacii

Chiar și Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, solicita, în cursul lunii octombrie a.c., autorităților să îi permită distribuirea antiviralelor rusești în farmacii, tocmai ca oamenii să nu mai cumpere de pe piața neagră. „Avem fabrică de Arbidol la Otopeni, care fabrică pentru Rusia. La clinica mea am luat aprobare să fabric Arbdiol, deci la ora asta eu fabric Arbidol, am aparatură pentru a face 10.000 de pastile pe oră. Ei îți dau aprobare să fabrici, dar strict pentru pacienții mei, nu îți dau voie să îl pui pe piață. Dacă ei îmi aprobă, iau substanță activă din India pentru Arbidol. În 3-4 zile vine substanța și după fabric pentru toată România, fac cadou. De ce de la mine nu primiți și de la olandezi primiți?”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu pentru Antena 3.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde cumpar ?
0
0
Medicamentul este foarte bun. Toata familia mea l-a folosit
0
0
Cel mai bun
3
2
Nu mai bine ne injectam obligatoriu , decat sa ne tratam la nevoie ?? Suntem condusi de niste jeguri umane , slugi ale vestului , fara pic de compasiune fata de popor , si fara pic de coloana vertebrala si cap. Ce face vestul este mereu bine , dupa ei. .........de aceea Europa a ajums ce a ajuns. Idiotii pamantului.
4
2
Mai bine era in farmacii..dar nu are probabil jegul de Arafat nimic de castigat in frunte cu Neamtu plii
8
2
ar fi trebuit sa se gaseasca de mult la noi in farmacii dar cum mai fortezi poolimea sa faca cele 120 milione de vaccinuri pentru care ai incasat comision urias?
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108