REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Arbitrul central de la un meci disputat în Comana, apărat de primarul furios: „Mi-a băgat mâna în gât, a vrut să dea cu pumnii”

Arbitrul central de la un meci disputat în Comana, apărat de primarul furios: „Mi-a băgat mâna în gât, a vrut să dea cu pumnii”

Replica API 16 septembrie 2015 | 00:00 284

Violenţe la o partidă din Liga a IV-a

Violenţe la o partidă din Liga a IV-a

Incidente la un meci de fotbal desfăşurat în localitatea Comana! Arbitrul central al partidei, Marian Ştefănescu, acuză că primarul comunei Comana, Ion Adam, a intrat pe teren în prima repriză şi i-a băgat mâna în gât şi a încercat să îl lovească cu pumnii. „La momentul respectiv, dictasem o lovitură liberă împotriva echipei din Comana şi un cartonaş roşu pentru un jucător”, a precizat, pentru „Replica” de Constanţa, Marian Ştefănescu. De precizat că partida contând în Liga IV, s-a disputat ieri între echipele de fotbal Avântul Comana şi Axiopolis Cernavodă.

Potrivit arbitrului Marian Ştefănescu, în ciuda incidentelor, a decis ca partida că continue. „În prima repriză, acest individ, că nu ştiu cum să îi spun celui care ar trebui să fie un model pentru comunitatea lui (primarul – n.r.), s-a enervat pentru că am dictat o lovitură liberă împotriva echipei din comuna lui şi am acordat un cartonaş roşu.

A intrat pe teren, mi-a băgat de două ori mâna în gât şi a încercat să mă lovească cu pumnii”, a relatat Marian Ştefănescu. Tot el a adăugat că ordinea pe stadion era asigurată de patru tineri din comună: „Nu am nimic de zis, cei patru băieţi desemnaţi de primărie să asigure ordinea, au intervenit. L-au ţinut pe primar, m-au apărat. În repriza a doua, primarul a continuat să-şi manifeste nervii, de data aceasta înjurând ca la uşa cortului.

Vă dau cuvântul meu de onoare că aşa înjurături eu nu am mai auzit. A spus de mamă, de copii, de picioare rupte şi de băgat cuţitul...”, a mai relatat Ştefănescu. „Meciul a continuat, am decis să nu îl întrerup, dar am fost înjurat şi ameninţat permanent. Un alt individ mi-a bruscat unul dintre colegi, cam aşa s-a desfăşurat partida”, susţine arbitrul.

Potrivit acestuia, încă nu a fost sesizată Poliţia, însă va depune un referat scris la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, în care va relata tot ce s-a întâmplat la meciul disputat în localitatea Comana. „eventualele sancţiuni, ca urmare a acestei sesizări, le va suporta echipa din Comana, nu şi primarul, deşi el ar trebui tras la răspundere”, a conchis Ştefănescu. De precizat că primarul localităţii Comana nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218