REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ARD cere DEMISIA lui Ponta şi a celor patru demnitari acuzaţi

ARD cere DEMISIA lui Ponta şi a celor patru demnitari acuzaţi

Replica API 10 noiembrie 2012 | 00:00 184

ARD cere demisia premierului Victor Ponta şi retragerea din funcţie a celor patru demnitari acuzaţi de abuzuri şi incompatibilităţi, a decarat, vineri, purtătorul de cuvânt al campaniei ARD, Traian Ungureanu. El a spus, într-o o conferinţă de presă, că trei miniştri şi secretarul general al Guvernului sunt în faţa justiţiei după o serie de incompatibilităţi şi abuzuri dovedite de anchete, aceştia venind după o altă serie de şapte demnitari plecaţi din Guvern din aceleaşi motive.

"Concluzia este că USL a trecut deja la aplicarea programului de guvernare, adevăratul program de guvernare este: deplapidare până la capăt. Guvernul USL constă într-o serie de miniştri sosiţi la Guvern la produs în timpul mandatului. Nu e o surpriză, dacă capul Guvernului este o persoană dovedită plagiator un mincinos care îşi modifică lunar CV-ul, atunci echipa trebuie să fie la fel", a spus Ungureanu. El a arătat că după şase luni lumea s-a lămurit că actualul Guvern este cel mai prost din ultimii 20 de ani. Ungureanu l-a întrebat pe Ponta cine este viitorul ministru care urmează să fie acuzat. Traian Răzvan Ungureanu a mai spus că în această situaţie sunt două lucruri de făcut: Victor Ponta să demisioneze, în sfârşit, iar majoritatea USL din Parlament să nu treacă la "operaţiunea Diaconu 2". El a mai spus că este de la sine înţeles că cei patru demnitari, adică Eduard Hellving, Ovidiu Silaghi, Liviu Pop şi Dan Mihalache trebuie să demisioneze.

Sursa:Realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218