REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Are PSD candidat la prezidențiale? Iată ce spune un ministru din Guvernul Dăncilă

Are PSD candidat la prezidențiale? Iată ce spune un ministru din Guvernul Dăncilă

Replica API 21 martie 2019 | 02:01 333

Se teme PSD de USR-PLUS? Are PSD candidat pregătit să intre în cursa pentru Cotroceni? Sau, mai exact, cine consideră ministrul Culturii, Daniel Breaz, că ar fi potrivit să canideze la prezidențiale din partea PSD? Momentan... nimic concret! ”PSD are o resursă umană extrem de vastă, dar deocamdată nu s-a discutat acest aspect în interiorul PSD, ideea este că avem suficiente persoane foarte bune care cu siguranță vor fi cu mult mai bune decât actualul președinte pentru că acesta nu are portofoliul necesar pentru a îndeplini această funcție în comparație cu orice alt ministru de la PSD”, a declarat, ieri, la Constanța, Daniel Breaz, răspunzând astfel unei întrebări cu privire la prezidențiabilul PSD.

În ceea ce privește USR-PLUS, Breaz a afirmat: “Ca să fac o glumă, ei nu mai vor să mai consume fasole, cei de la PLUS, nu au cum să ia avânt. Am văzut declarațiile pe care le-au dat în ultimile zile, pur și simplu niște declarații absurde, hilare, vin cu tot felul de astfel de idei. România și poporul român suntem majoritar creștin și nu cred că poporul român va putea vreodată să voteze un astfel de partid care vine cu acest gen de idei și afirmații. Eu nu am văzut niciun opozant să vină cu idei mai bune sau să facă ceva mai bun decât face guvernarea PSD- ALDE, iar ca să fii credibil trebuie să vii cu un proiect de guvernare, niște măsuri coerente , mai bune. Ei nu știu altceva decât să critice, ceea ce este ușor și nu folosesc mi mult de 4- 5 cuvinte care sunt jignitoare și nu doar la adresa guvernării ci și a României”.

L.M., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rugam aceasta fituica detinuta de acest partid sa nu ne mai agreseze cu stiri despre acest partid nenorocit. Nu stiti sa faceti presa, doar manipulati si ati distrus tara, securistilor batrani expirati care va credeti patroni de media
2
2
Are , ca are putere...cu mici si bere ! Si prosti destui , la revedere... Romania !
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218