REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Are sau nu Delia operații estetice? Ce le-a răspuns jurata X Factor fanilor săi

Are sau nu Delia operații estetice? Ce le-a răspuns jurata X Factor fanilor săi

Replica API 4 martie 2021 | 20:56 1074

Este frumoasă, talentată și iubită de o țară întreagă, însă nu scapă de gurile rele niciodată. Are sau nu Delia operații estetice? Ce le-a răspuns jurata X Factor fanilor săi? Acum este mai clar ca niciodată.

Delia este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România. O artistă în adevăratul sens al cuvântului, o prezență unică pe scenă și o voce puternică, frumoasa jurată de la ”X Factor”, de la Antena 1, se numără printre cele mai bine cotate cântărețe de la noi din țară. Ei bine, deși primește o mulțime de cuvinte de laudă și mesaje frumoase din partea unora, gurile rele nu o ocolesc niciodată.

Are sau nu Delia operații estetice? Ce le-a răspuns jurata X Factor fanilor săi

Așa s-a întâmplat și recent, după ce soția lui Răzvan Munteanu s-a fotografiat într-un costum de baie care i-a lăsat posteriorul la vedere, fiind acuzată de către fani că s-a operat. Unii chiar au ținut să o compare cu Bianca Drăgușanu și să o pună la zid pe seama operațiilor estetice. Sătulă până peste măsură de gurile rele, dar mai ales, de zvonurile și speculațiile apărute, frumoasa artistă a pus piciorul în prag și a spus adevărul despre intervențiile estetice.

Ei bine, dacă vă gândeați vreo secundă că Delia a trecut pragul medicului estetician, ținem să vă spunem că vă înșelați amarnic. Vedeta le-a spus fanilor săi că totul ține de poziția pe care o adoptă în fotografii, nicidecum că s-ar fi operat. Artista este de-a dreptul surprinsă de acuzațiile care i se aduc.

”Serios? Tipule, ăsta nu este implant! Niciodată! Da, este o chestiune de perspectivă, de cum stai, întotdeauna. Logic!”, le-a transmis jurata de la ”X Factor” cârcotașilor.

Delia: ”Se vede când nu mai eşti tu”

În plus, nu este prima oară când Delia se află în centrul unui astfel de subiect. În urmă cu ceva timp, frumoasa blondină s-a văzut nevoită să facă din nou lumină cu privire la operațiile estetice, susținând că, atunci când te lași pe mâna medicului estetician, totul se observă de la sine. Ba mai mult, jurata celebrului show de muzică de pe Antena 1 consideră că fiecare om este frumos așa cum l-a dat Dumnezeu, diferențiindu-se în acest fel de către cei din jur.

"Par operată? Se vede când nu mai eşti tu. Eu cred că eşti mult mai frumos azi, dacă te diferenţiezi de restul care îşi fac lucruri, prin faptul că tu nu îţi faci nimic.", declara soția lui Răzvan Munteanu în urmă cu ceva timp, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are o tona de tencuiala zici ca e reclama la CM11
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614